Olesa de Montserrat

Notícia

1.617 gràcies

Totes i tots els que formem part d’Esquerra Republicana a Olesa de Montserrat, volem donar les gràcies a les 1.617 persones que ens han donat suport i que han depositat la seva confiança en nosaltres, però també a totes aquelles que varen participar i varen donar suport a d’altres formacions, perquè per a nosaltres la democràcia i poder decidir és molt important.
 
Des del grup municipal que a mitjans de juny es constituirà i des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Olesa, seguirem treballant per una Olesa millor, per fer una Olesa més neta i cívica, ecològica i sostenible, més plural i participativa, per construir des del nostre municipiuna República per tothom, amb més drets, més lliure, més net i més just.

Ara s’obren moltes possibilitats i en aquestes caldrà veure la capacitat de dialogar i cercar pactes i consensos, que han d’arribar de la mà del partit que ha guanyat aquestes eleccions. És en aquests moments on de veritat es fa palesa la generositat, la capacitat negociadora i dialogant de les persones i dels partits, veurem on condueixen aquestes converses, nosaltres estem oberts a fer possible una Olesa millor.


Per nosaltres “tu hi pintes molt”, vosaltres hi pinteu molt, teniu molt a dir durant aquests 4 anys de mandat i volem saber la vostra opinió, les vostres necessitats, volem que participeu amb nosaltres de la vida política d’Olesa.

Si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho a esquerraolesa@gmail.como al 609 315 025.
També ens podeu trobar a les xarxes socials @esquerraolesa 
 
ERC Olesa