Olesa de Montserrat

Notícia

Martí Fortuny deixa l'acta de regidor per motius professionals

Olesa de Montserrat a 11 de juny de 2019
                  
Benvolguts/des:
Divendres 7 de juny, vaig comunicar a la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Olesa de Montserrat que deixo l’acta de regidor. 
Un projecte professional que em va sorgir en plena campanya i que dijous es va materialitzar, m’obliguen a prendre aquesta decisió. 
Davant la possibilitat que amb aquest nou projecte professional, pogués existir certa incompatibilitat entre el càrrec polític i el professional i considerant que per sobre de les persones està el partit i el projecte de país, per responsabilitat ètica he decidit deixar l’acta de regidor.
Prenc aquesta decisió amb tota la pena del món a nivell personal, però deixo l’acta de regidor amb la tranquil·litat i la màxima confiança en les persones que seguiran, la meva experiència en aquests quatre anys com a regidor a Olesa de Montserrat, ha estat molt positiva i enriquidora, m’ho he passat molt bé, marxo amb la motxilla carregada de moltes experiències i coneixement tant a nivell personal com polític. Vagi per endavant la meva admiració cap a les persones que dediquen una part del seu temps a la política, per poder donar una part d’aquest temps a la societat.
Seguiré treballant i vinculat a la política des de l’executiva local i treballant colze a colze amb els companys i companyes per aquest projecte. 
 
Atentament,
Martí Fortuny
Regidor d’Esquerra Olesa de Montserrat