Osona

Notícia

ERC constitueix una nova Secció Local a Muntanyola

Josep Benet, militant històric de Muntanyola liderarà el grup d’ERC a Muntanyola. Després que la coalició entre IpM i ERC guanyés l’alcaldia en les passades eleccions municipals,  ERC fa un pas més i consolida la seva presencia al municipi amb un grup estable de coordinació municipal i polític on també hi serà l’alcalde Carles Morera.

Per Josep Benet “la creació d’aquesta Secció Local, es degut a un augment de militància que requereix d’una organització pròpia, i  també per ajudar al grup municipal a implementar amb mes força les diferents polítiques al servei de les persones, de respecte pel medi ambient, sumat a un Ajuntament obert i transparent liderat per Carles Morera".

L’executiva local estarà formada per:
· President; Josep Benet
· Secretaria d’Organització; Carles Morera
· Secretaria Finances, d’Imatge i Comunicació; David Camacho
· Secretaria de les Dones;  Maite Garcia
· Secretaria de Política Municipal; Xavier Sabata
· Vocal; Toni Bou

Per el president comarcal d’ERC Jordi Fàbrega  “per ERC a la comarca, passos com aquests ens fixen en el territori i ens ajuden a créixer molt més ràpid i de forma organitzada”. Fàbrega va agrair al grup municipal la feina incansable i la gran capacitat de gestió que ha demostrat el grup municipal en aquests sis mesos al capdavant de l’Ajuntament".