Osona

Notícia

ERC Osona agraeix la solidaritat contra la repressió

Els republicans porten recaptat fins a 710.000€ destinats al fons solidari a nivel nacional.
Esquerra Republicana d’Osona ha recollit 360,00 euros per a la Caixa de Solidaritat contra la repressió de l’estat espanyol. Les republicanes i republicans varen fer campanya a Vic i Centelles aquest dissabte 29 de febrer, durant els mercats setmanals, amb l’objectiu de reomplir els fons i fer front als nombrosos casos contra independentistes represaliats per exercir drets fonamentals.

La xifra correspon als diners recollits en efectiu, però també es van repartir fulletons amb el número de compte de la Caixa de Solidaritat (ES31 3025 0001 1814 3361 5996) i l’enllaç web (caixadesolidaritat.cat) per fer aportacions per internet. L’acció a Vic i Centelles ha format part de les ‘macroparades’ que ERC va fer a nivell nacional al llarg del cap de setmana, amb la mobilització de nombroses seccions locals arreu del país.

Esquerra Republicana agraeix les aportacions i l’interès demostrat, i dona ple suport a d’altres iniciatives al poble per recollir diners per a la Caixa de Solidaritat. Aquests diners han de servir per fer front a més d’un centenar de causes obertes i, malauradament, els nous casos de repressió que s’obren cada dia.

Només amb un cap de setmana, els republicans han recaptat gairebé 10.000 €, i amb les diferents campanyes que han dut a terme, ja sumen un total de més de 700.000 € recaptats. Totes les donacions es destinen íntegrament al fons solidari per cobrir les fiances de centenars de represaliats i represaliades amb causes obertes.

Esquerra va muntar prop d’un centenar de parades en diferents municipis, repartit per comarques de tot Catalunya: Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Pirineu, Anoia, Bages, Baix Besos, Baix Ebre, Baix Llobregat, Barcelona, Cerdanya, Girona, La Segarra, Moianès, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Ribera Ebre, Ripollès, Segrià, Tarragonès, Urgell, Vallès Occidental i Vallès Oriental.