Osona

Notícia

Esquerra Republicana llança la campanya “Tornarem a Vèncer” a Osona

El partit republicà organitzarà una trentena d’actes públics arreu de la comarca.

El passat dimarts dia 8 de setembre es feia la presentació nacional del llibre d’Oriol Junqueras i Marta Rovira “Tornarem a Vèncer”. Des de Vic hi participava el President del Parlament Roger Torrent.

Ara seguint amb les presentacions per explicar la proposta a la ciutadania, ERC Osona organitzarà una trentena d’actes públics i telemàtics per explicar i debatre la proposta per aconseguir la independencia i com fer-ho. Per Jordi Fàbrega president d'ERC Osona “aquests actes permetran compartir l’estratègia proposada per Junqueras i Rovira, la qual volem debatre i consensuar amb tothom, i a la vegada, seguir treballant en l’objectiu d’aconseguir la llibertat”.

Càrrecs electes de les diferents cambres parlamentaries al Parlament, Congrés i Senat participaran en els actes previstos a Osona. Segons Fàbrega “la reflexió exposada pels dos líders republicans ofereix una proposta estratègica perquè l’independentisme recuperi la iniciativa, amb l’objectiu de ser més i estar més preparats per tornar-hi i guanyar de manera definitiva la República Catalana”.

El primer dels actes serà aquest dissabte dia 19 de setembre a les 12:30h a la Plaça Major de Tona, on hi participarà la portaveu d’ERC a Tona Judit Sardà i la portaveu d’ERC al Senat Mirella Cortés.

Els actes públics compliran amb totes les garanties sanitàries vigents