Osona

Notícia

Oriol Junqueras presenta la candidatura dels republicans a les quatre demarcacions, amb els 10 primers noms en cada una d'elles.

Dissabte passat, dia 13 d’octubre, el Consell Nacional d’ERC va aprovar les llistes amb les que la formació concorrerà a les eleccions al Parlament de Catalunya.

A més d’aprovar que l’Oriol Junqueras sigui el candidat a President de la Generalitat, el Consell Nacional va situar la vigatana Marta Rovira com a número dos de la seva llista. D’aquesta forma Rovira forma tàndem amb Junqueras a aquestes importants eleccions i assegura que Osona tindrà diputada independentista i d’esquerres al Parlament de Catalunya.

Per altra banda, completen els primers llocs de la llista Anna Simó, Gemma Calvet, Oriol Amorós, Marc Sanglas, Pere Aragonès, Eva Piquer, Jordi Solé i Alba Verges.

Osona esta més representada, ja que a la llista també hi ha l’alcalde de Sant Pere de Torelló Jordi Fàbrega, en el número 17; Isaac Peraire en el 27 (hi entra com a candidat de les JERC); Berta Faro en el 42; Josep Maria Diéguez en el 59 i Isabel Vergés en el 6 de la reserva.