Osona

Notícia

L'EQUIP DE CAMPANYA D’ERC OSONA ES POSA EN FUNCIONAMENT

La Federació Comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya de la comarca d'Osona posa en funcionament la maquinària electoral per a les eleccions del 25 de novembre al Parlament de Catalunya, en que en aquesta ocasió la seva candidata Marta Rovira ocupa el número 2 de la llista, formant tàndem amb el presidenciable Oriol Junqueras, tal i com ja ha estat anunciat.
 
Així, l’equip que acompanyarà Marta Rovira en aquest procés té a Osona un Cap i un Director de campanya, que en aquest cas són Jordi Casals i Lluís Argemí respectivament. A més, també formen el grup motor de  la campanya osonenca el President d'ERC-Osona Pere Prat, els vicepresidents Jordi Fàbrega, Josep Sallent, Josep Maria Freixanet i Joan López, el Secretari de Comunicació i Entorn Isaac Peraire, i els candidats Berta Faro, Josep Maria Diéguez i Isabel Vergés, a més de la pròpia Marta Rovira, que s’involucra plenament en la configuració de la campanya comarcal.
 
D’aquesta forma, la formació republicana ha donat el tret de sortida en la planificació del que serà la campanya electoral a la comarca, amb “la voluntat de plantejar una campanya en positiu, afirmant el missatge a favor de la independència i de la justícia social, i sense caure en picabaralles partidistes”, segons el cap de campanya Jordi Casals. A més, Casals afegeix que “tal com diu el nostre lema ‘l’Esquerra d’un nou país’, mostrem la voluntat de ser l’esquerra hegemònica en la Catalunya independent”.