Osona

Notícia

La pàgina, esdevé l'oficina parlamentària virtual

La Diputada d'Osona i Secretària General d'ERC Marta Rovira ha estrenat espai web. La pàgina, que podeu veure clicant aquí, esdevé l'oficina parlamentària virtual de la diputada i, per tant, una eina que vol acostar la institució a la ciutadania, i a l'inversa.

És un lloc interactiu i de contacte recíproc, per això mateix compta amb un espai, en el que tothom qui ho vulgui pot fer arribar les seves aportacions.

Alhora, Osona hi té l'altre paper protagonista, amb un apartat on exposa les preguntes i iniciatives parlamentàries referents a la comarca (vegeu-lo aquí) i un de la situació comarcal (cliqueu aquí), amb enllaços i informació d'interès. És, doncs, una pàgina al servei de la ciutadania osonenca, que pot fer servir aquesta oportunitat virtual per a poder fer-li arribar inquietuds, aportacions, problemàtiques, crítiques, o peticions de cites.

La pàgina inclou altres seccions i apartats, com el del seu propi perfil, les rodes de premsa que fa, o l'activitat parlamentària general que porta a terme.