Osona

Notícia

A Sant Julià: "Volem una Europa nova"

Aquest dijous dia 22 la secció local d'ERC de Sant Julià de Vilatorta va organitzar una xerrada distesa al Bar Catalunya "Can Cuca".

L'acte, titulat "Vine a fer el got amb Albert Castellanos", comptà amb la presència d'aquest economista, secretari nacional de política econòmica i treball d'ERC. Davant una vintena de persones, en un ambient distès i presentat per l'alcalde Joan Carles Rodríguez, Albert Castellanos va parlar de les febleses d'Europa i de com corregir-les. Es parlà d'aquesta "Europa nova", i de com treballar des de la visió d'ERC al Parlament Europeu per enfortir més aquesta nova Europa en detriment dels Estats, que segons Castellanos "s'han mostrat ineficaços a l'hora de controlar els bancs, el poder financer. Entre altres motius, perquè és un poder que s'ha internacionalitzat i que depassa totalment l'àmbit d'aquests estats".

És per això que Albert Castellanos va proposar enfortir més políticament aquesta Europa nova.

El President de la secció local d'ERC Josep Torres, al finalitzar l'acte valorà molt positivament aquest acte de campanya, va fomentar la participació i va destacar que és l'únic que s'ha fet a la població aquestes eleccions.