Osona

Notícia

El Conseller Tresserras protagonitzarà l'acte central a Vic, el dia 8 de setemebre, en una quinzena que també passaran per Osona el Conseller Huguet, Jordi Serra i el diputat Josep Maria Freixanet, entre d'altres.

  • Esquerra Compleix

El passat mes d'abril Esquerra Osona iniciava la campanya "Esquerra Compleix", pensada per fer balanç dels compromisos adquirits a nivell comarcal, els 13 punts d'Esquerra x Osona, i a nivell nacional. Una campanya per fer balanç de la feina feta.

Amb el setembre arriben nous actes de proximitat i l'acte central de la campanya, que el farà el Conseller Tresserras, a Vic, que parlarà de la construcció de l'Estat Català el 8 de setembre.

El mateix 1 de setembre, la campanya arriba a Folgueroles, amb el President regional d'Esquerra Catalunya Central, Jordi Serra, que parlarà de la Llei d'Acollida i de la de dependència; el 3 de setembre el diputat osonenc Josep Maria Freixanet farà un acte a Sant Quirze de Besora parlant del moment polític actual on el dret a decidir ocupa l'espai polític central; el 4 de setembre el Conseller Huguet farà un esmorzar amb comerciants, empresaris i emprenedors a Prats de Lluçanès; el 7 de setembre Enric Aloy, del DIUE, parlarà de turisme i innovació com a eina per sortir de la crisi a Santa Eugènia de Berga i, per acabar amb els actes d'aquesta primera quinzena de setembre, el dia 13 la diputada Patrícia Gomà parlarà de la política de mans netes d'Esquerra a la Generalitat i de la creació de l'Oficina Anti-frau, xerrrada que es farà a Calldetenes.

Des de l'inici de la campanya fins ara hi han participat els consellers Huguet i Ausàs i, en actes de petit format buscant la proximitat, Josep Maria Freixanet, Carles Bassaganya, Anna Simó i Marina Llansana han estat també a la comarca. En total es faran 36 actes en 30 municipis d'Osona fins a l'octubre.

Actes:

1 de setembre: Jordi Serra i les polítiques socials (Folgueroles)

3 de setembre: Josep Maria Freixanet i el dret a decidir (Sant Quirze de Besora)

4 de setembre: Esmorzar amb el Conseller Huguet (Prats de Lluçanès)

7 de setembre: Enric Aloy i el turisme i la innovació (Santa Eugènia de Berga)

8 de setembre: Acte central d'Esquerra Compleix amb el Conseller Tresserras (Vic)

13 de setembre: Patrícia Gomà i les mans netes (Calldetenes)