Osona

Notícia

Els Mercats de Vic i Prats acosten a la ciutadania el debat de la "República que farem" .

Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana i Isaac Peraire, Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, i Alcalde de Prats de Lluçanès acosten el debat de la República Farem a Vic i Prats en el marc de la Macroparada.

El cap de setmana del 18 i 19 de març Esquerra Republicana fa un desplegament sense precedents, ni tan sols en campanya electoral, ubicant més de 140 parades de forma simultània arreu del país, incloent totes les capitals de comarca. Aquesta acció, aquesta ‘macroparada’, s’emmarca dins de la campanya participativa ‘La República que Farem’ que el passat 4 de març va viure el seu acte central i que posa a debat les propostes del partit per la República Catalana.
 
VIC;
Marta Rovira, secretària general d’Esquerra Republicana i Joan Ballana portaveu d'ERC a Vic conjuntament amb els electes d'ERC-SOMVIC acosten el debat de la República Farem a Vic en el marc de la Macroparada
 Data: dissabte, 18 de març
 Hora: 9,30h a 13.30 h
 Lloc: C/ Verdaguer, 2-4 (entrada plaça Major) de Vic
 
PRATS DE LLUÇANÈS;
Isaac Peraire, Vicesecretari general de Coordinació interna, Territori i Organització, i Alcalde de Prats de Lluçanès, conjuntament amb l’equip d’ERC al municipi, participa des de la parada de Prats a la macroparada que organitza Esquerra Republicana arreu del país.
Data: diumenge, 19 de març
Hora: 10,30h a 14h
Lloc: Plaça de Can Claus