Osona

Notícia

Temps d'unitat, fermesa i dignitat

Quan enfilem el tram en què els líders nacionals, acompanyats per la societat catalana ens portin a poder decidir el nostre futur com a nació, és important recalcar el compromís dels electes catalans, que lluitem per les llibertats nacionals.
Tots plegats, des del món local, al govern de la Generalitat, passant pels diputats al Parlament català, l'espanyol i l'europeu, érem conscients que al bell mig de les nostres propostes de cara els nostres electors hi havia el compromís a tirar endavant el procés nacional d'emancipació, impulsat des dels primers moments per part de la societat civil organitzada i que les institucions havíem d'entomar. Aquest compromís amb el país era molt clar pels nostres conciutadans i veïns dels nostres pobles.
Com a diputat de la Diputació i a electe local, també vam refermar el nostre compromís nacional amb la República Catalana a l'hora de prendre possessió del nostre càrrec.
Que no dubti la ciutadania que posarem tot el nostre esforç en aconseguir l'albir de la nostra República, que ens ha de permetre la llibertat com a poble i una major justícia social.
Ens esperen dies únics en la història del nostre país i que tots plegats ens hem de fer dignes d'aquests temps d'alliberament nacional.
Ciutadans i ciutadanes del poble català, situeu-vos al nostre costat, perquè nosaltres, els vostres representants, com a conciutadans vostres, hi som i hi serem. I si algú dubte o defalleix, no exhibim retrets, sinó escalf i ànims per tal que continuï avançant. I si algú decau, que no sigui obstacle, que deixi pas perquè un altre ocupi el seu lloc.
Són temps d'unitat, fermesa i dignitat.
Endavant, Catalunya!
 
Jordi Fàbrega, President de ERC Osona i diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona

(article publicat a la web d'ERC de la Diputació, el 04/05/2017)