Osona

Notícia

ANUL.LAT! Acte central de campanya pel Referèndum a Osona

Comuniquem que en motiu de l'acció repressora de l'Estat Espanyol, a través de la Fiscalia, contra els alcaldes que volen permetre que els seus veïns votin amb tota la normalitat el proper 1 d'octubre, en el referèndum sobre la independència convocat per la Generalitat de Catalunya, s'ha convocat una concentració d'alcaldes i alcaldesses el dissabte al migdia a Barcelona, a la Plaça Sant Jaume.
 
Davant l'agressió als electes locals, cal una resposta contundent i unitària com serà aquesta concentració amb alcaldes de diferents colors polítics.
 
Al coincidir amb l'acte central de campanya a Osona, que s'havia de fer a Vic amb la Marta Rovira, en el marc dels actes destinats al vot femení en el referèndum, aquest acte s'anul.la, però es mantenen la resta d'activitat política del cap de setmana.
 
Actes previstos
 
MANLLEU. Jardins de “Can Pujet”. 12h. dia 17S; Vermut i recull de raons pel SÍ amb foto de grup
 
VILADRAU. Can Sià. 16h. dia 16S ; Fem un café a Can Sià. Les raons de les avies, les mares i les netes per votar SI el dia 1 d'Octubre
 
PRATS DE LLUÇANÈS. Plaça de l’Església. Dia 17S matí; Filles, mares i àvies omplim la plaça amb raons del SÍ
 
SANT PERE DE TORELLÓ. Casal Cultural. Dia15S a les 18h. Fem un cafè? Tertúlia debat sobre el referèndum i les raons de votar SÍ