Osona

Notícia

Marta Rovira, Carles Mundó i Jordi Fàbrega, candidats d'ERC Osona per les eleccions del 21D

ERC Osona ha celebrat aquest dimarts dia 7 de novembre, el seu Congrés Comarcal per escollir els candidats comarcals per les eleccions del 21D a Can Pau Raba. Els candidats osonencs han estat escollits per aclamació.
 
La sala d'actes de Can Pau Raba va quedar petita per acolllir el congrés comarcal d'ERC Osona per escollir els candidats a les eleccions que el govern espanyol ha convocat pel proper dia 21 de desembre.
 
En un ambient especialment emotiu, la formació republicana ha reconegut que després d'un primer moment de negació i boicot a les eleccions il·legítimes convocades pel govern estatal després de l'aplicació del l'article 155, hem d'assumir-les com “les eleccions de la nostra vida”, una oportunitat més per legitimar el referèndum de l'1-Oct. i el seu resultat així com la proclamació de la República Catalana del dia 27-Oct. que acaba d'anul·lar el TSJ. “Les urnes i els vots mai ens han fet por. Garantirem que són les nostres eleccions i el nostre repte és guanyar-les”, deia Marta Rovira, Secretària General d'Esquerra, que continuava apuntant que “ens hi presentarem amb una llista que brindarà tota la transversalitat i diversitat possible, fent-la més àmplia i plural”. A més, s'hi proposaran tots els consellers empresonats com a candidats a més de part dels imputats i querellats injustament pel govern de l'estat.
 
Les emocions a flor de pell han continuat amb la intervenció de Pere Molist, cap de llista d'ERC Gurb que ha traslladat als assistents les paraules de tranquil·litat d'Anna Marta, companya del conseller Carles Mundó, candidat número 2 dels republicans Osonencs.
 
Tanca la llista de candidats per Osona, Jordi Fàbrega, Diputat, alcalde de St Pere de torelló i president de la comarcal d'ERC qui ha insistit en la necessitat de continuar i defensar tota la feina que ja s'ha fet fins ara i seguir endavant, acabant-la, convertint la ràbia i impotència en més força i més ganes per acabar construint la República Catalana que tots ens mereixem.
 
Els tres candidats han estat escollits per aclamació.
 
Judit Sardà, presidenta de la mesa, ha acabat l'acte encoratjant els candidats i resta de militants i animant-los a seguir mobilitzats per defensar el país, les nostres institucions i aconseguir la llibertat dels presos polítics.