Osona

Notícia

Esquerra Republicana a Osona continua creixent.

ERC constitueix la Secció Local del Voltreganès.
Ahir dijous 19 d'abril a l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà, ERC Osona va constituir una nova Secció Local, la del “Voltreganès” que agrupa a la militància de Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies i Santa Cecília de Voltregà. Amb aquest nou creixement, ERC a Osona s’organitza ja en 21 seccions locals que agrupen els 50 municipis d’Osona.
 
Els militants i amics d’ERC al Voltreganès varen escollir per unanimitat l'única candidatura presentada, l'encapçalada  per la Laia Muñoz. Els integrants de l’executiva local són:
 
  • Presidenta................................................................ Laia Muñoz
  • Secretaria d’Organització i Política Municipal................Hipòlit Serra
  • Secretaria de Finances ............................................. Marina Crous
  • Secretaria de Comunicació ......................................  Albert Garriga
  • Secretaria de  les Dones .........................................  Montse Mas
  • Secretaria d’Imatge ................................................. Jaume Vidal
  • Portaveus Municipals ............................................... Montse Mas i Hipòlit Serra
 
Per la presidenta d’ERC al Voltreganès Laia Muñoz, “des de ERC volem mostrar de forma clara la voluntat de seguir treballant amb els amics de -Som Voltregà- en les candidatures municipals, per seguir guanyant,  per obrir encara més el nostre partit, sumar per eixamplar el projecte republicà al Voltreganès i treballar conjuntament per fer possible l’alternativa de govern a les Masies de Voltregà, consolidar l’alcaldia a Sant Hipòlit i reforçar la candidatura de Santa Cecília”.
 
Per el president comarcal d’ERC Jordi Fàbrega que va cloure l’acte, “la creació d’aquesta nova SL mostra la vitalitat del projecte republicà a la comarca, amb un creixement sostingut en tots els pobles i ciutats”. Per Fàbrega, “en aquests moments d’enorme dificultat per la repressió espanyola, més que mai hem de sumar i avançar cap a la República, l’únic camí que ens garanteix els nostres drets civils i polítics enfront aquest Estat envogit de revenja”.