Osona

Notícia

ERC GURB nova Secció Local d’Esquerra Republicana a la comarca d’Osona

Pere Molist actual portaveu d'ERC-Units per Gurb a l'Ajuntament, nou President de la Secció Local d'ERC a Gurb.

Ahir dimecres dia 27 de juny a la sala de cultura de l’Ajuntament de Gurb, Esquerra Republicana va constituir una nova Secció Local la de Gurb, que agrupa a tots els militants, simpatitzants i amics d’ERC del municipi.

Per Pere Molist, nou president d’ERC Gurb “la creació d’aquesta nova Secció Local, ve donada per dos factors. El primer per l’augment de la massa militant a la població que requereix ja de una organització pròpia i segona, per teixir amb més força des de Gurb, aliances amb nous sectors socials que ens ajudin a guanyar l’alcaldia, que des de fa 40 anys ostenta el mateix partit”

L’executiva Local estarà formada per:
1. President/a; PERE MOLIST
2. Secretaria d'Organització; SANTI BELLVER
3. Secretaria de Finances; JOSEP CASASSAS
4. Secretaria d'Imatge i Comunicació; SANTI BELLVER
5. Secretaria de la Dona; MONTSE FARO
6. Secretaria de Política Municipal; JOSEP CASASSAS
7. Vocal; PERE TONA
8. Vocal; CARLES MUNDÓ

Per el president comarcal d’ERC Jordi Fàbrega que va assistir a la constitució “per ERC a la comarca, passos com aquests ens fixen en el territori i ens ajuden a créixer molt més ràpid i de forma organitzada”. Fàbrega va agraïr al grup municipal la feina incansable i la gran capacitat de gestió que fan des de l’Ajuntament al servei dels ciutadans i ciutadanes de Gurb i va pronosticar “en les properes municipals guanyarem”!
L’ex conseller de Justícia Carles Mundó formarà part d’aquets nou equip com a vocal.