Osona

Notícia

ERC Osona es manifesta davant dels jutjats de Vic contra la violència envers les dones.

En motiu del dia internacional contra la violència envers les dones, ERC Osona es va concentrar ahir dilluns dia 26 de novembre al vespre davant els jutjats de Vic, per tal de mostrar el profund malestar amb les sentències judicials poc dures dictades als maltractadors, la poca atenció que reben les víctimes de la violència masclista i la falta de recursos en el circuit de protecció de les dones agredides.
 
Un nombrós grup de dones republicanes varen llegir el manifest pel dia 25N posant especial èmfasi en treballar conjuntament amb els homes per tal d’eliminar aquesta xacra social que amenaça la meitat de la població.
 
En el mateix acte, Montse Mas va presentar el “Primer Concurs d’Arts Escèniques a Osona 2019”. “Aquest concurs té el compromís fundacional de promoure activitats, produccions i projectes culturals i artístiques compromeses en la defensa de la llibertat, la democràcia, la justícia social i la sobirania nacional, alhora aquesta proposta també ha d’esdevenir una eina en pro de la sororitat”. Aquest concurs és d’àmbit comarcal i es coordinat i gestionat  per la Secretaria de les Dones d’ERC Osona.
 
L’acte davant les portes del jutjat va acabar amb crits de “No és NO” alhora que s’alçaven cartells en favor de la igualtat d’oportunitats, del dret a la vida per part de les dones entre molts d’altres.
 
 

  • STOP Violència masclista