Osona

Notícia

Carles Morera encapçalarà la llista d’IpM-ERC-AM a Muntanyola

Carles Morera actualment segon tinent d’alcalde i regidor de Urbanisme, Obres i Serveis, Medi Ambient, Sanitat, Salut , Consum i Esports serà el proper candidat  (IpM) d’Independents per Muntanyola - Esquerra Republicana a les eleccions municipals del maig d’aquest 2019.
 
El nou grup de IpM que suma gent de sensibilitats diferents i ERC de llarga trajectòria i experiència municipal (actualment amb dos regidors a l’oposició), varen iniciar les converses per sumar el passat mes de novembre. Fruit de les converses n’ha sorgit un acord electoral que suma joventut, ganes, experiència i solidesa per fer possible un municipi millor al servei de tots els ciutadans i ciutadanes.
 
Per Carles Morera “aquests quatre anys hem treballat molt, i per avançar encara més i millor Muntanyola necessita un lideratge nou al capdavant de l’Ajuntament, amb empenta i il.lusió”
 
Els propers mesos la candidatura presentarà els integrants de la llista i el seu programa electoral. Morera que lidera el Grup de Independents per Muntanyola és petit empresari, es casat i té 35 anys