Osona

Notícia

Àlex Montanyà encapçalarà la llista de AUD-ERC-AM a l’Esquirol

La candidatura ja definida es presenta a tres mesos vista de la cita electoral
L’actual alcalde que governa amb majoria absoluta tornarà a ser el cap de llista de l’ Agrupació Units per Decidir-Esquerra Republicana a les eleccions del proper maig a l’Esquirol.

Ara, Montanyà vol donar continuïtat al projecte que va portar a la coalició d’independents i republicans a l’alcaldia i renovar la confiança dels veïns i veïnes per completar els projectes de millora que han suposat els últims quatre anys.
“Planifiquem ja des d’ara el futur, tot treballant incansablement per bastir un territori on poder-hi viure i gaudir, on tots els pobles del municipi estiguin emparats per un Ajuntament que dona respostes, planifica i resolt problemes diàriament”  ha manifestat l’ara ja candidat a la reelecció.

Alba Molas, Ventura Bagaria, Silvia Grau, Ignasi Garolera, Joan Pons, Ferran Martínez, Marta Puigdesens, Bet Redon, Anna Font i Laia Claramunt formen el grup que vol renovar el seu compromís amb els pobles de l’Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts i Sant Julià de Cabrera i acompanyen l’alcaldable en aquesta candidatura. Sobre els noms que figuren a la llista, l’alcaldable ha assegurat que “hi ha pocs canvis, el gruix de l’equip humà en el que junts vàrem guanyar ara farà quatre anys continua. Amb ells ha estat possible aconseguir aquest tomb polític que viu els últims temps el municipi. Les noves incorporacions ens donaran encara més solidesa i coneixement en una candidatura que vol continuar el projecte comunitari endegat.”

Àlex Montanyà és Diplomat en Gestió i Administració Pública, combina en l’actualitat l’alcaldia de l’Esquirol amb el Consell Comarcal d’Osona, el quals n’és conseller comarcal i delegat en les competències de Turisme.