Osona

Notícia

Judit Sardà encapçalarà la llista d'ERC a Tona

Aquest dijous dia 28 de febrer s'ha celebrat l'assemblea oberta a militants, amics i simpatitzants d'ERC Tona que han aprovat, per unanimitat, la candidatura de Judit Sardà per encapçalar la llista republicana pels comicis municipals del proper mes de maig.

Sardà, actual presidenta de la Secció Local d'ERC Tona, Secretària d'Entorn de la federació comarcal i activa a Esquerra Dones, està estretament vinculada a diverses entitats que treballen per la República a més de formar part del comitè d'empresa de la companyia on treballa.

Per Sardà, "prenc aquesta responsabilitat amb moltes ganes i enorme il·lusió. Treballar pel país és una gran tasca que m'esperona i fer-ho des del poble que m'estimo, on he viscut sempre i al servei de la seva gent,encara més". I continua "aquests quatre anys com a partit de l'oposició al consistori ens han servit per evidenciar més que mai el canvi que necessita Tona en quan a la manera de fer i la seva gestió. Volem obrir l'Ajuntament al poble, ser transparents i iniciar una dinàmica participativa real, més enllà de les formes". 

ERC Tona ja està treballant en el seu programa i la confecció de la llista que acompanyarà Sardà i convida als tonencs i tonenques a sumar-se al projecte Republicà.