LaVeu.cat
Osona
18.09.2013 . Número 27
actualitat
ERC Osona felicita l'èxit de la Via Catalana
La Federació Comarcal d'ERC-Osona felicita la societat osonenca i catalana per la gran i històrica mobilització que es va portar a terme l'11 de setembre del 2013 arreu de la nació.
Marta Rovira pregunta per l'institut de Calldetenes
La diputada d'Osona Marta Rovira va preguntar a la Conselleria d'Ensenyament quan estarien acabades les obres de l'Institut de Secundària de Calldetenes, que també acull alumnes de pobles veïns.
ERC signa el "Compromís d'Osona"
En el marc de l’acte del Compromís de Vic del passat dia 6, se signà el “Compromís d’Osona”, un acord unitari “per la constitució d’un pacte de partits polítics i d’adhesions de càrrecs electes a títol individual per assolir el màxim suport per l’alliberament nacional del nostre país”.

Seguint l’estela marcada pel “Compromís de Vic”, els partits polítics CDC, CUP, ERC, ICV, IDO, RCat, SI, i UDC van segellar l’acord que formalitza el ferm compromís per respondre al clam d’unitat manifestat pel poble català, per a fer possible el procés per exercir el dret a decidir i aconseguir el màxim suport afirmatiu per a la independència del país.
Marta Rovira porta al Parlament la implicació de l'ACA en l'abastament d'aigua a Osona Nord
La Diputada d'Osona Marta Rovira, i el també diputat del Grup Parlamentari d'ERC al Parlament de Catalunya Marc Sanglas, han portat a la cambra catalana la temàtica de les obres hidràuliques d'Osona mitjançant una Proposta de Resolució.

opinió
Pere Prat
»
Alcalde de Manlleu i President d'ERC-Osona
Fem Via cap a la independència!
Que la gent surti al carrer per a reclamar el què és just, és una bona notícia. Que ho faci massivament, de forma organitzada i pacífica, és una altra bona notícia. Amb una molt bona organització, l'Assemblea Nacional Catalana i els més d'un milió i mig de persones que vam omplir els més de 400 quilòmetre de Via Catalana, el dia 11 de setembre vam fer història. I hem posat a ulls del món la independència de Catalunya. El procés està més internacionalitzat que mai.

I Osona va tornar a bolcar-se en aquesta tasca, implicant-se des d'un inici i durant molts mesos per a contribuir a fer possible aquest èxit. Felicito de nou, doncs, a tots els membres i voluntaris de l'ANC-Osona i les territorials de la comarca, i a la societat osonenca per a acostar-nos molt més a la independència del país. Des d'ERC, defensem a ultrança aquest clam, i ho seguirem fent tot per arribar a la consecució d'un estat independent i just.


campanyes

Butlletí d'informació de la Federació Comarcal d'ERC-Osona. Època 2. Edita: Secretaria de Comunicació d'ERC-Osona
Pare Gallissà, 1 entresòl 1a
08500 Osona
T. 938895628