LaVeu.cat
Osona
30.04.2013 . Número 19
actualitat
MÉS DE 400 PERSONES PARTICIPEN A LA SETMANA DE LA REPÚBLICA A OSONA
La recuperada Setmana de la República doncs, culminà amb èxit i amb l'assistència global de més de 400 persones que van participar en un o altre acte. En un moment clau pel país, tal com diu el Vicepresident i Secretari d'Organització, "ERC Osona ha portat a terme una campanya de debat, diàleg i formulació de propostes de primer ordre".
ORIOL JUNQUERAS I MARTA ROVIRA, A VIC
Després de l'exitosa Setmana de la República, Oriol Junqueras i Marta Rovira protagonitzaran a Vic l'acte central nacional de la campanya "2014 DECIDIM LLIBERTAT". Serà el dimecres dia 15 de maig a les 8 del vespre al cinema vigatà.

Tota la informació de l'acte, la trobareu a continuació:
COOPERATIVISME ENFRONT LA CRISI
ERC - Prats de Lluçanès, en el marc de diferents iniciatives per a contribuir a pal·liar la situació econòmica actual, organitza una xerrada titulada "Cooperativisme enfront la crisi" amb Josep Ginesta, aquest dijous dia 2 de maig. A més, porta al poble una exposició que porta per títol "Memòria Cooperativa".
EL CONSELL COMARCAL
Article de Jordi Serra. Alcalde de Roda, Vicepresident del Consell Comarcal i president del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses d'Osona.

L’Avantprojecte de Llei de Governs Locals que acaba de presentar el Govern de la Generalitat preveu importants canvis en el funcionament dels consell comarcals. La idea és que sigui més un prestador de serveis mancomunats entre els ajuntaments que no pas un òrgan de decisió política. S’eliminarien els consellers comarcals i passaria a ser gestionat pel Consell d’Alcaldes.


opinió
Marta Rovira i Vergés
»
Diputada d'Osona i Secretària General d'ERC
2014 DECIDIM LLIBERTAT
Immersos en un procés històric, Esquerra Republicana -el partit degà de la política catalana- és l'eina que empeny el país cap a la llibertat, la prosperitat econòmica i la justícia social.

Alhora, Osona i la ciutadania osonenca ha estat punta de llança en la defensa i reivindicació dels drets de tot el país al llarg de la història i també en l'actualitat, tal i com demostren les diferents iniciatives populars, socials, associatives i polítiques dia rere altre.

I ara, per primera vegada, el dret a decidir el nostre futur és al programa del Govern de la Generalitat per al 2014. Perquè, com diem des d'Esquerra Republicana, ha de ser la voluntat lliure dels catalans i les catalanes qui decideixi el nostre futur.

Amb honradesa i implicació de tothom, als nostres municipis i al nostre entorn, podem contribuir a aconseguir construir un nou país per a tothom, amb educació i salut públiques de qualitat, una república democràtic, ètica i transparent, un país equilibrat i sostenible.

Per això mateix endeguem la campanya "2014 Decidim Llibertat", per a difondre el camí de la llibertat i sumar tots els arguments i esforços possibles. Osona ha de seguir empenyent i, amb humilitat i fermesa, guanyar la llibertat.


campanyes

Butlletí d'informació de la Federació Comarcal d'ERC-Osona. Època 2. Edita: Secretaria de Comunicació d'ERC-Osona
Pare Gallissà, 1 entresòl 1a
08500 Osona
T. 938895628