LaVeu.cat
Osona
30.10.2013 . Número 30
actualitat
Marta Rovira estrena espai web
La Diputada d'Osona i Secretària General d'ERC Marta Rovira ha estrenat espai web. La pàgina, que podeu veure clicant aquí, esdevé l'oficina parlamentària virtual de la diputada i, per tant, una eina que vol acostar la institució a la ciutadania, i a l'inversa.

És un lloc interactiu i de contacte recíproc, per això mateix compta amb un espai, en el que tothom qui ho vulgui pot fer arribar les seves aportacions.

La Diputada d'Osona i Secretària General d'ERC Marta Rovira ha estrenat espai web. La pàgina, que podeu veure clicant aquí, esdevé l'oficina parlamentària virtual de la diputada i, per tant, una eina que vol acostar la institució a la ciutadania, i a l'inversa.

És un lloc interactiu i de contacte recíproc, per això mateix compta amb un espai, en el que tothom qui ho vulgui pot fer arribar les seves aportacions. - See more at: http://locals.esquerra.cat/osona/article/19312/marta-rovira-diputada-osonenca-i-secretaria-general-derc-estrena-espai-web#sthash.75H8cOl8.dpuf
Marta Rovira desgrana el camí cap a la llibertat a Montesquiu
Davant de noranta persones que omplien la sala d'actes de l'Ajuntament de Montesquiu, Marta Rovira va desgranar els passos que ERC ha fet i té previstos en una xerrada que portava per títol "El camí cap a la llibertat".

L'acte va començar amb la benvinguda de l'alcaldessa de Montesquiu Elisabet Ferreres, i d'Isabel Vergés, Presidenta d'ERC-Bisaura.
ERC porta la temàtica de les dejeccions ramaderes al congrés dels diputats
El 18 de setembre, els diputats al Parlament de Catalunya Marta Rovira i Dionís Guiteras van registrar dues preguntes parlamentàries dirigides al Govern de la Generalitat per esbrinar les seves intencions especialment en zones d'alta vulnerabilitat, com pot ser a Osona, en el tractament de les dejeccions ramaderes i davant la situació de les plantes de tractament de purins.

Ara, ERC porta de la mà de la diputada ripollesa Teresa Jordà la temàtica al Congrés espanyol.
Esquerra acusa al govern espanyol d’especular amb les casernes buides de Guàrdia Civil
La diputada d'Esquerra Republicana, Teresa Jordà, ha defensat a la Comissió de Defensa una proposta per tal que l'Estat cedeixi als ajuntaments les casernes de la Guàrdia Civil buides al preu simbòlic d'1 euro per metro quadrat quan així ho sol•licitin els ens locals. La proposta a 1 euro el metro quadrat és l'alternativa d'Esquerra Republicana per evitar la modificació de legislació que va fer en el seu dia Carme Chacón i que impedia la cessió gratuïta d'antigues casernes i obligava a vendre'ls, un canvi però que es va fer "després de regalar a Madrid l'Operació Campament".

opinió
Isabel Vergés i Pérez
»
Secretària de formació d’ERC-Osona i d'ERC-Catalunya Central.
Formació: una eina per a la independència

Som gent sortosa, ens ha tocat viure un present històric excepcional, engrescador, encoratjador i ple de feina. El dia a dia ens apressa amb els mitjans de comunicació que ens omplen de notícies i opinions sobre el procés català tot i que sovint només sortir ja queden, a vegades, desfasades per la immediatesa de les xarxes socials que tot ho actualitzen tant ràpidament.

Crec que seria bo, de tant en tant, frenar una mica i parar-nos a reflexionar més tranquil·lament sobre tot plegat. És en aquest sentit, que penso que és bo aprofitar oportunitats com l’escola de tardor d’ERC, que s’ha portat a terme aquest últim cap de setmana d’octubre. Allà, especialistes en diferents camps i gent amb experiència de primera fila ens han donat eines molt valuoses per poder-les integrar en el nostre dia a dia. És a dir, posar-ho en practica des de les alcaldies, les regidories o simplement des de la militància i la ciutadania compromesa. En un altre vessant, però no per això menys interessant, ha set molt satisfactori comptar amb la presència de companys electes amb els quals vàrem fer una interessant jornada de formació a Osona. Una jornada que ens va donar, entre altres coses, més eines i recursos en oratòria. Tots sabem molt i molt bé que volem la llibertat per a Catalunya, però com més eines, recursos, experiències i formació per a explicar-ho a tothom molt millor. Serà així que sumarem a tots en el camí per aconseguir la independència de Catalunya.campanyes

Butlletí d'informació de la Federació Comarcal d'ERC-Osona. Època 2. Edita: Secretaria de Comunicació d'ERC-Osona
Pare Gallissà, 1 entresòl 1a
08500 Osona
T. 938895628