Locals d'Esquerra

Totes les notícies

Vilanova del Camí

Comença una nova legislatura i ESQUERRA marca diferències

El passat dissabte 16 de juny s'inicià un nova legislatura amb l'elecció de l'alcalde per part dels regidors electes de les diferentes formacions polítiques al consistori vilanoví. Tal i com van anar els resultats electorals era obvi que l'alcaldia tornaria a recaure en mans socialistes i materialitzada en la persona de Joan Vich, a menys que ocorregués el fet improvable i impossible de què totes les altres forces polítiques, concretament sis, fessin un front comú en contra del PSC i d'en Joan Vich concretament. Qualsevol altra combinació feia Joan Vich alcalde. Davant aquesta constatació i el fet que cada força política voti exclusívament pel seu candidat NO PORTA ENLLOC, els regidors electes d'ESQUERRA van voler fer públic un vot d'ABSTENCIÓ (a tots els efectes considerat en blanc) d'entre els dos vots possibles, per deixar clar què: a)ESQUERRA assumeix els resultats electorals i assumeix que el PSC guanya clarament les eleccions i que per tant el seu número u ha de ser el proper alcalde.

ERC Piera

ERC ENTRA A GOVERNA A L'AJUNTAMENT

Després de les eleccions del passat 27 de maig i de moltes reunions, per aconseguir acords i un bon pacte. ERC-Piera entrarà el proper 16 de juny a governar a l’Ajuntament conjuntament amb el PSC. A les 12 del migdia es farà el Ple de constitució del nou Ajuntament amb els 17 regidors que formaran part del consistori els pròxims 4 anys. El pacte entre ERC i PSC acorda l'alcaldia compartida, Jordi Madrid serà Alcalde el dos últims anys de legislatura, mentre que la candidata socialista Josefina Altarriba serà Alcaldessa els dos primers. Les Regidories d’ERC seran les següents: JORDI MADRID I ROCA 1er Tinent d’Alacalde, Urbanisme, Comerç i Indústria ELISENDA GUARCH I MEJIAS 3a Tinenta d’Alcaldessa, Educació, Joventut JORDI ROMEU I TORRES 5è Tinent d’Alcalde, Noves Tecnologies, Mitjans de Comunicació JAUME RAVENTÓS I BONAVIDA Medi Ambient, Protecció Civil ESTER RIBAS I ALEJANDRO Igualtat de gènere, Cooperació i Turisme, Transports i Comunicació   

Vilanova del Camí

Esquerra a Vilanova: la força renovadora des de l’oposició

Els resultats electorals del passat dia 27 de maig van proporcionar a Esquerra els millors resultats mai registrats a Vilanova del Camí, amb 500 vots. Aquesta xifra suposa el 10,9% del total de vots emesos, el que ha permès a Esquerra pujar d’un a dos regidors. Cal afegir a més el trist mèrit de ser la única força, juntament amb la nouvinguda Ciutadans, capaç de créixer en nombre de vots dins un clima generalitzat de davallades causades per l’abstenció. Aquest fenomen és valorat de manera molt negativa per part d’Esquerra de Vilanova, ja que fregà la meitat de l’electorat. Aquest fet posa un cop més en entredit la capacitat dels polítics per fer co-partíceps als ciutadans de la presa de decisions al municipi. Tot i la reedició de la majoria garantida per l’acord entre el PSC i IC-V, als quals ha estat transmesa una sincera felicitació, ambdues forces han patit un retrocés en el nombre de votants, assignable sens dubte a l’abstenció, però també a la migració de vots cap a altres forces que es plantegen com a alternativa.

Alcoi

Reunió de la Plataforma Antipàrquing

El dimarts dia 5 de juny es va tornar a reunir la Plataforma Antipàrquing després de les eleccions per estudiar les línies a seguir d'ara endavant. Una de les propostes que es va aprovar, va ser la de demanar una reunió amb l'alcalde Jorge Sedano per a parlar directament amb ell i exposar-li l'alternativa que des de la plataforma estem divulgant. Un altre punt era aconseguir més actes als ajuntaments de les comarques que als seus plens han exposat el tema i han recolzat de seguida l'alternativa de la plataforma. Dins d’aquestes aprovacions es troba el Partit Popular d'altres localitats. Mentre, els mitjans de comunicació continuaran divulgant el problema que comporta la pèrdua del sol públic i les despeses que suposarà a tots els ciutadans als que dona servei aquest Hospital. També es vol presentar a un dels plens de l'Ajuntament d'Alcoi totes les actes recollides dels ajuntaments que s’oposen a aquest projecte. Per últim, Esquerra proposa fer una ruta de xarrades a totes les poblacions per a donar a conéixer les dimensions negatives d'aquest projecte, per a les quals Josep Cortés es compromet personalment a acudir i presentar el problema i projecte alternatiu.

Sant Esteve Sesrovires

MANIFEST MUNICIPAL D’ESQUERRA

Els homes i dones d’Esquerra, bona part dels quals comptem amb una àmplia experiència a l’àmbit social sesrovirenc, representem la més clara opció de futur i basem el nostre programa municipal en un nou tarannà polític que ens acosta de forma clara als ciutadans i ciutadanes, a través de les accions municipals que ens ajudaran, amb dedicació i amb il.lusió, a resoldre els problemes col.lectius. La llista d’Esquerra és una llista no condicionada pels vincles amb els grans grups econòmics i empresarials. Una alternativa allunyada d’aquests cercles de poder i això ens ajuda a escoltar, atendre les demandes i a donar solucions als veritables problemes i a les veritables necessitats del Sant Esteve del segle XXI. És necessari, doncs, davant l’actual situació, superar el model que amb absolutisme governa al municipi i treballar per aconseguir un model social. No té sentit atorgar terrenys municipals per a fer una escola privada i elitista, mentre que els nostres joves no es poden independitzar i segueixen a casa dels pares amb 30 anys.

Vilanova del Camí

No han passat ni 72 hores des de la nit electoral i sant tornem-hi!

Encara no han passat tres dies de la nit electoral, i ja hi ha qui comença a fer càbales de com quedarà el govern municipal, de qui pactarà i com es pactarà. Alguns van més enllà, i ja fan valoracions del resultat d’aquests pactes de govern, que sempre inclouen les sigles d’Esquerra. A tot això, no ens estarem de dir-hi la nostra: 1)ESQUERRA solament ha pactat amb els vilanovins i vilanovines, per tal de poder portar a terme el nostre compromís electoral: renovar Vilanova. 2)ESQUERRA té des de molt abans de les eleccions un programa clar i definit, i aquest és i serà el nostre objectiu de treball. No obstant, sempre donarem suport a aquelles propostes que permetin millorar Vilanova, vinguin d’on vinguin, les proposi qui les proposi. 3)ESQUERRA decidirà, i sense admetre pressions de cap formació política, què ha de fer i com ho ha fer. L’objectiu és estar al servei del ciutadà per sobre de discrepàncies personals, polítiques o no, que mai porten enlloc. 4)ESQUERRA encoratja a totes les forces polítiques a treballar en un front comú per Vilanova.

Alcoi

Resultats electorals d'Esquerra

Resultats eleccions locals a Alcoi: El primer any que Esquerra es presenta a les eleccions locals d’Alcoi ha aconseguit un 0,71% dels vots: 238 surfagis. Resultats eleccions autonòmiques 2007: Esquerra ha aconseguit 11.756 vots, un 0'49%. Resultats municipals a nivell autonòmic: País Valencià 2007 10.603 vots, un 0,43%. 2003 4.489 vots, un 0,18%. Hem aconseguit dos regidors més respecte els comicis de 2003: un total de 5. Catalunya 2007 334.771 vots, un 11,67% 2003 414.549 vots, un 12,78%. Tot i que el nombre de vots ha disminuït, s’ha incrementat el nombre de regidors. Mentre que en 2003 hi havia 1.279, ara hi sumen 1.584. Illes Balears 2007 912 vots, un 0,21%. No hi ha resultats de les eleccions del 2003 i ara compten amb 3 regidors.

Vilanova del Camí

500 Gràcies!

Moltíssimes gràcies a tots els vilanovins i vilanovines que han dipossitat la seva confiança amb els membres d'ERC. Ara ja en som 500, pero esperem que aquesta confiança creixi entre vilanovins i vilanovines i aviat en puguem ser molts més. Ara, potser, no serem la clau, però farem tot el posible, tot el que estigui en les nostres mans perquè els punts més importants del nostre projecte es portin a terme. HUMILITAT, TREBALL i TRANSPARÈNCIA, això és el que oferim i amb això volem guanyar la confiança dels vilanovins i vilanovines. Com hem dit i repetit a llarg d'aquesta campanya, estem per treballar amb vosaltres i per vosaltres i per tant necessitem escoltar les teves idees, opinions i queixes. Finalment, moltíssimes gràcies de nou i fins aviat.

ERC Piera

ERC-PIERA ACONSEGUEIX CINC REGIDORS

ERC-Piera aconsegueix cinc regidors a les eleccions municipals que es van celebrar ahir, 27 de maig. Amb aquests resultats la representació d’ERC a l’Ajuntament de Piera augmenta en un regidor. ERC és la tercera força del municipi amb 1.267 vots.  

Francesc Roig en una imatge d'arxiu de la campanya electoral del 2007
Sant Cebrià de Vallalta

GRÀCIES A TOTS i A TOTES.

Primer de tot donar les gràcies a tothom que ha anat a votar i ha estat participa dels resultats electorals. Felicitar a la gent de les taules, que ha tingut la labor de portar a terme les eleccions al nostre municipi. Felicitar també a totes les candidatures que ha participat en aquestes eleccions, i en especial felicitar el resultat que ha obtingut CiU que ha estat una autentica guanyadora.

Vilanova del Camí

CRIDA AL SENTIT COMÚ, I A LA FEINA BEN FETA

Aquest matí quan vilanovins i vilanovines s'ha despertat i han sortit al carrer, s'han trobat que els contenidors d'escombraries anaven "decorats" amb una enganxina que "informava", per dir alguna cosa, que el pacte PSC-ICV i ERC ja estava fet. Des d'ERC a Vilanova ens agradaria fer algunes aclaracions: 1a.-Res de tot això és cert, atés que ESQUERRA NO HA ARRIBAT A CAP ACORD AMB CAP FORMACIÓ POLÍTICA de Vilanova del Camí PERQUÈ NO SABEM QUIN FUTUR ELECTORAL ENS ESPERA. Potser som la revelació d'aquestes eleccions?.Sigui com sigui només nosaltres decidim per nosaltres. 2a.-Si algú s'ha preocupat de pensar que podem formar part del govern, potser és perquè valora que ERC-Vilanova ha fet una feina ben feta els darrers mesos malgrat els rumors que han planejat sobre la nostra formació. 3a.-Encoratgem a totes les forces polítiques ha gastar esforços, i diners si escau, en fer conèixer els seus programes electorals i oblidar-se del que fan els demés. SI AIXÒ NO ÉS AIXÍ, des d'ERC entenem que NO TENEN NI PROGRAMA NI PROPOSTES per Vilanova.

Alcoi

Últim míting de campanya

Avuí a les 20h al Casal Ovidi Montllor es realitzarà l'últim míting d'ERPV Alcoi d'aquesta campanya electoral. Comptarem amb la intervenció de Josep Cortés, el nostre alcaldable per a la ciutat, i Agustí Cerdà, el candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana. A més, al Casal podeu trobar la revista Esquerra Nacional i La Veu del Jovent, que recull les activitats de les Juventuts d'Esquerra Us esperem!

Vilanova del Camí

ESQUERRA Vilanova del Camí ja és al YouTUBE

Vilanovins i vilanovines, els companys d'ESQUERRA us posem a la vostra disposició l'espot electoral per les presents eleccions municipals. Aquest espot s'emitirà a partir de dimecres als diferents mitjans audiovisuals de la comarca (TV Vilanova i CONCA TV) però nosaltres te l'oferim en primícia tan sols fent un clic sobre la paraula ESQUERRA2007. També volem assenyalar que abans de començar la campanya electoral el nostre cap de llista Xavier Bermúdez va oferir un entrevista a CONCA TV, per tant estigues atent als diferents serveis informatius dels dos canals abans esmentats, TV Vilanova i CONCA TV perquè s'encarregaran d'emetre'l els propers dies. Nosaltres t'oferim l'enllaç perquè el puguis visionar al teu gust des del Youtube.

Roses

Festa Infantil i Berenar Popular

El dissabte 19 de maig a les 17 hs. es va celebrar una Festa Infantil i un Berenar Popular a la Riera Ginjolers organitzada per ERC de Roses . Hi va haver-hi una gran afluència de públic, sobretot de mainada, que s´ho varen passar molt bé. Cap a 2/4 de 8 del vespre la pluja va fer la seva aparició i es va donar per acabat l´acte.

Vilanova del Camí

Acte central de campanya, RENOVEM VILANOVA

El proper dissabte 19 de maig a les 19h, la secció local d'Esquerra a Vilanova celebrarà l'acte central de campanya (Passeig Indústria) amb la presència de la diputada anoienca al Parlament de Catalunya Marina Llansana. L'acte servirà per presentar en públic el nostre candidat, Xavier Bermúdez, que s'encarregarà de desenvolupar els trets bàsics i les propostes més importants del nostre programa electoral. Com ja sabeu des del mes de gener hem editat tres butlletins que recullen les més de 70 propostes treballades des la secció local d'Esquerra, però de ben segur que en podrien ser més i per això et necessitem a tu i et demanem la teva col·laboració. Però ara el més important és el teu recolzament i per això US ESPEREM el proper dissabte, només demanem que ENS ESCOLTIS, som gent com tu i per tant segur que ens podrem entendre. En finalitzar l'acte prepararem un PA AMB TOMÀQUET per tots els assistents. Fins aleshores una forta abraçada i us hi esperem!.

Sant Andreu

Oriol Amorós i les JERC parlen d'Immigració al casal

El passat 9 de maig les JERC Sant Andreu varen organitzar una xerrada sobre immigració sota el títol "Sant Andreu: nous veïns, nous reptes" per tal de poder parlar sobre la realitat del país, la ciutat, i sobretot, del districte. La xerrada va comptar amb la participació d'Oriol Amorós, Secretari d'Immigració de la Generalitat de Catalunya; Ignasi Parodi, membre de l'entitat TriniJove, i Laia Grangé, portaveu de les JERC Sant Andreu i candidata de les JERC a la llista d'Esquerra a Barcelona. L'acte començà amb l'explicació d'Ignasi Parodi, membre fundador de l'entitat Trini Jove, qui va explicar el projecte que des d'aquesta entitat s'està fent al barri de La Trinitat. La inserció socio-laboral, la organització de tallers musicals, la formació acadèmica, i l'esport i la música com a eines d'inserció a la nostra societat són alguns dels projectes que fan que Trini Jove faci de La Trinitat i aquesta entitat una magnífica mostra de com integrar a les persones immigrades.

ERC Piera

ELECCIONS MUNICIPALS 2007

Jordi Madrid i Roca Candidat a l'alcaldia de Piera "A les darreres eleccions municipals del 2003 la nostra candidatura va aconseguir, contra tot pronóstic, situar-se com a principal partit de l'oposició a l'actual Govern. Ara han passat quatre anys i us vull presentar a un equip que, ja no en té prou amb aixó; un equip de dones i homes que vol assumir nous reptes i aixó només es pot traduir aconseguint govemarla nostra Vila en aquestes properes eleccions. Us oferim il·lusió i empenta, peró som conscients que només amb aixó no n'hi ha prou per governar Piera. És per aixó que la candidatura d'Esquerra us ofereix també, perqué no dir-ho, preparació, coneixement, transparéncia, imaginació, noves idees; en definitiva, sentit comú. Us demanem que confieu en nosaltres. L'auténtic canvi encara - és possible; atreveix-te."