Locals d'Esquerra

Totes les notícies

Francesc Roig en una imatge d'arxiu de la campanya electoral del 2007
Sant Cebrià de Vallalta

GRÀCIES A TOTS i A TOTES.

Primer de tot donar les gràcies a tothom que ha anat a votar i ha estat participa dels resultats electorals. Felicitar a la gent de les taules, que ha tingut la labor de portar a terme les eleccions al nostre municipi. Felicitar també a totes les candidatures que ha participat en aquestes eleccions, i en especial felicitar el resultat que ha obtingut CiU que ha estat una autentica guanyadora.

Vilanova del Camí

CRIDA AL SENTIT COMÚ, I A LA FEINA BEN FETA

Aquest matí quan vilanovins i vilanovines s'ha despertat i han sortit al carrer, s'han trobat que els contenidors d'escombraries anaven "decorats" amb una enganxina que "informava", per dir alguna cosa, que el pacte PSC-ICV i ERC ja estava fet. Des d'ERC a Vilanova ens agradaria fer algunes aclaracions: 1a.-Res de tot això és cert, atés que ESQUERRA NO HA ARRIBAT A CAP ACORD AMB CAP FORMACIÓ POLÍTICA de Vilanova del Camí PERQUÈ NO SABEM QUIN FUTUR ELECTORAL ENS ESPERA. Potser som la revelació d'aquestes eleccions?.Sigui com sigui només nosaltres decidim per nosaltres. 2a.-Si algú s'ha preocupat de pensar que podem formar part del govern, potser és perquè valora que ERC-Vilanova ha fet una feina ben feta els darrers mesos malgrat els rumors que han planejat sobre la nostra formació. 3a.-Encoratgem a totes les forces polítiques ha gastar esforços, i diners si escau, en fer conèixer els seus programes electorals i oblidar-se del que fan els demés. SI AIXÒ NO ÉS AIXÍ, des d'ERC entenem que NO TENEN NI PROGRAMA NI PROPOSTES per Vilanova.

Alcoi

Últim míting de campanya

Avuí a les 20h al Casal Ovidi Montllor es realitzarà l'últim míting d'ERPV Alcoi d'aquesta campanya electoral. Comptarem amb la intervenció de Josep Cortés, el nostre alcaldable per a la ciutat, i Agustí Cerdà, el candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana. A més, al Casal podeu trobar la revista Esquerra Nacional i La Veu del Jovent, que recull les activitats de les Juventuts d'Esquerra Us esperem!

Vilanova del Camí

ESQUERRA Vilanova del Camí ja és al YouTUBE

Vilanovins i vilanovines, els companys d'ESQUERRA us posem a la vostra disposició l'espot electoral per les presents eleccions municipals. Aquest espot s'emitirà a partir de dimecres als diferents mitjans audiovisuals de la comarca (TV Vilanova i CONCA TV) però nosaltres te l'oferim en primícia tan sols fent un clic sobre la paraula ESQUERRA2007. També volem assenyalar que abans de començar la campanya electoral el nostre cap de llista Xavier Bermúdez va oferir un entrevista a CONCA TV, per tant estigues atent als diferents serveis informatius dels dos canals abans esmentats, TV Vilanova i CONCA TV perquè s'encarregaran d'emetre'l els propers dies. Nosaltres t'oferim l'enllaç perquè el puguis visionar al teu gust des del Youtube.

Roses

Festa Infantil i Berenar Popular

El dissabte 19 de maig a les 17 hs. es va celebrar una Festa Infantil i un Berenar Popular a la Riera Ginjolers organitzada per ERC de Roses . Hi va haver-hi una gran afluència de públic, sobretot de mainada, que s´ho varen passar molt bé. Cap a 2/4 de 8 del vespre la pluja va fer la seva aparició i es va donar per acabat l´acte.

Vilanova del Camí

Acte central de campanya, RENOVEM VILANOVA

El proper dissabte 19 de maig a les 19h, la secció local d'Esquerra a Vilanova celebrarà l'acte central de campanya (Passeig Indústria) amb la presència de la diputada anoienca al Parlament de Catalunya Marina Llansana. L'acte servirà per presentar en públic el nostre candidat, Xavier Bermúdez, que s'encarregarà de desenvolupar els trets bàsics i les propostes més importants del nostre programa electoral. Com ja sabeu des del mes de gener hem editat tres butlletins que recullen les més de 70 propostes treballades des la secció local d'Esquerra, però de ben segur que en podrien ser més i per això et necessitem a tu i et demanem la teva col·laboració. Però ara el més important és el teu recolzament i per això US ESPEREM el proper dissabte, només demanem que ENS ESCOLTIS, som gent com tu i per tant segur que ens podrem entendre. En finalitzar l'acte prepararem un PA AMB TOMÀQUET per tots els assistents. Fins aleshores una forta abraçada i us hi esperem!.

Sant Andreu

Oriol Amorós i les JERC parlen d'Immigració al casal

El passat 9 de maig les JERC Sant Andreu varen organitzar una xerrada sobre immigració sota el títol "Sant Andreu: nous veïns, nous reptes" per tal de poder parlar sobre la realitat del país, la ciutat, i sobretot, del districte. La xerrada va comptar amb la participació d'Oriol Amorós, Secretari d'Immigració de la Generalitat de Catalunya; Ignasi Parodi, membre de l'entitat TriniJove, i Laia Grangé, portaveu de les JERC Sant Andreu i candidata de les JERC a la llista d'Esquerra a Barcelona. L'acte començà amb l'explicació d'Ignasi Parodi, membre fundador de l'entitat Trini Jove, qui va explicar el projecte que des d'aquesta entitat s'està fent al barri de La Trinitat. La inserció socio-laboral, la organització de tallers musicals, la formació acadèmica, i l'esport i la música com a eines d'inserció a la nostra societat són alguns dels projectes que fan que Trini Jove faci de La Trinitat i aquesta entitat una magnífica mostra de com integrar a les persones immigrades.

ERC Piera

ELECCIONS MUNICIPALS 2007

Jordi Madrid i Roca Candidat a l'alcaldia de Piera "A les darreres eleccions municipals del 2003 la nostra candidatura va aconseguir, contra tot pronóstic, situar-se com a principal partit de l'oposició a l'actual Govern. Ara han passat quatre anys i us vull presentar a un equip que, ja no en té prou amb aixó; un equip de dones i homes que vol assumir nous reptes i aixó només es pot traduir aconseguint govemarla nostra Vila en aquestes properes eleccions. Us oferim il·lusió i empenta, peró som conscients que només amb aixó no n'hi ha prou per governar Piera. És per aixó que la candidatura d'Esquerra us ofereix també, perqué no dir-ho, preparació, coneixement, transparéncia, imaginació, noves idees; en definitiva, sentit comú. Us demanem que confieu en nosaltres. L'auténtic canvi encara - és possible; atreveix-te."   

Alcoi

Poder informatiu

Avui en dia tenim una arma molt gran: els mitjans de comunicació. Una arma que espot fer servir de moltes maneres. Eixa arma en teoria ens hauria d’ajudar a estar més i millor informats, més culturitzats. Una de les coes que busquem quan llegim un llibre, un periòdic o quan escoltem el que la TV ens ofereix, és per que volem saber el màxim possible sobre alguna cosa per a tindre coneixement de la situació i poder opinar. El problema ve quan les informacions que ens venen estan malversades, o retallades degut als interessos polítics i econòmics del mitjà, moltes vegades originats en les pressions que reben de la classe política i dels anunciants. Sembla mentida, però és així. Fa molts anys estàvem immersos dins d’una dictadura i com el seu nom indica dicta les coses, diu com has d’actuar, no deus pensar. Molts l’acceptaven, però després entrarem en una democràcia, per tant la llibertat d’expressió, la veracitat i la professionalitat als mitjans, seria un dels seus pilars.

Alcoi

Benvinguts Alcoians i Alcoianes a Esquerra Republicana

Aquest any és molt important per al nostre futur, per al canvi que tan necessita la nostra ciutat. Un canvi que sols vosaltres teniu a les vostres mans. Teniu una vegada més l’oportunitat d'aturar un model de ciutat privatitzat a tots els efectes (escoles, aparcaments...), amb vivendes de renda lliure i que no ens equiparen a tots els ciutadans. D’evitar que l’entorn del que tan hem presumit i que avui dia, gràcies a l'especulació permesa per alguns partits governants, continue convertint-se en zones completament urbanitzades. A més, l’industria que hem perdut es vol convertir en serveis, en lloc de intentar recuperar-la, com així també la nostra identitat com a industrials. Perquè no sols els ecologistes tenen el deure moral de protegir i defendre la nostra natura, cadascú de nosaltres hauria de ser una miqueta ecologista. Perquè Alcoi era un poble molt ric culturalment, i avui en dia cada vegada ens interessa menys, també gracies a l’oferta cultural poc plural que tenim per part dels que governen en aquest moment.

Sant Andreu

Dissabte 12 de maig acte central de campanya al districte de Sant Andreu

El proper dissabte 12 de Maig és farà al districte de Sant Andreu l'acte central de campanya. A partir fins el migdia la plaça orfila (metro sant andreu, linia 1) comptarà amb activitat per a infants, inflable, punt informatiu, venda de material, músca i piscolabis. El míting anirà a càrrec de Joan Pallarès, actual Conseller de cultura del Districte, Montserrat Benedí, candidata d'esquerra Sant Andreu per Barcelona i del alcaldable Jordi Portabella.  

Vilanova del Camí

La nostra llista electoral per Vilanova

De ben segur que ja hauràs llegit, per diferents mitjans informatius, quins són els membres que formen part de la llista d'Esquerra a Vilanova del Camí però a continuació te'ls anunciem, ara i aquí, encara que properament et farem cinc cèntims de qui som cadascú de nosaltres amb un format més atractiu. 1rXavier Bermúdez 2n Josep Martí 3r Pere Riba 4t Teresa Serarols 5è Glòria Vilà 6è Silvia Checa 7è Gemma Moncunill 8è Albert Robles 9è Xavier Jover 10è Joaquim Fresneda 11è Núria Minguet 12è Gemma Gonzàlez 13è Jordi Asensio 14è Jordi Aspas 15è Jordi Costa 16è Marta Riba 17è Jordi Marimon

Vilanova del Camí

És millor aclarir que desmentir

Volem comunicar des de l'executica local d'Esquerra a Vilanova del Camí que el nostre company i càrrec electe al consistori vilanoví, Arseni Fernández, és troba en situació de baixa mèdica com a conseqüència d'una malaltia que arrossega des de fa uns mesos i en breu serà intervingut quirúrgicament. D'aquesta manera volem deixar clar que el nostre càrrec electe en cap moment s'ha desatès de les seves funcions municipals i que l'executiva local n'ha estat informada en tot moment, atenent les funcions escaients. No volem que possibles rumors infundats enfosqueixin les tasques dutes a terme pel nostre company o desmereixin la feina realitzada pel nostre grup municipal. Des d'aqui aprofitem per desitjar-li una ràpida recuperació. Salutacions!

Vilanova del Camí

Renovem Vilanova

Sota aquest eslògan, curt però clar i català, ens presentem a Vilanova per a les properes eleccions municipals del 27 de maig, essent l'única força política capaç de dur a terme el que precisament ens mou, la renovació. Per què n'estem tan segurs? doncs perquè som els únics que hem estat capaços de renovar-se i per això podem dir sense embuts que presentem una llista realment nova, amb gent jove formada, treballadora, engrescada, capacitada i amb ganes de treballar per Vilanova, combinant, això sí, amb gent més veterana, que, sens dubte, ens aporta l'experiència i els coneixements necessaris per portar a terme aquesta tasca. Com ho farem? doncs treballant amb i per a la gent de Vilanova del Camí. Nosaltres estem oberts a tothom, volem escoltar quins són els neguits de la gent, les seves necessitats, els seus problemes i les seves preocupacions per poder-les traslladar allà on sigui oportú i poder oferir-li la millor solució. Com treballem? nosaltres pensem sempre en un sentit constructiu, no ens podem quedar amb allò que ja tenim i hem d'anar més enllà, desenvolupar projectes per als joves, proposar solucions per a la gent gran, atendre els problemes socials que afecten els ciutadans, apropar les noves tecnologies de la informació i la comunicació a la població.

Vilanova del Camí

Sopar 76è Aniversari de la Proclamació de la República Catalana

El passat dijous 19 d’abril es cel·lebrà al Restaurant Scorpia d’Òdena (Anoia) un sopar per conmemorar el 76è aniversari de la proclamació de la República Catalana per part de Francesc Macià i alhora s’aprofità aquest acte per fer l’entrega en la seva tercera edició dels Premis Estel Blanc que reconeixen el compromís amb el nostre poble. Representats de la secció local d’esquerra a Vilanova hi van ser presents en aquest acte en què es van presentar de forma oficial totes les candidatures d’ERC a la comarca de l’Anoia per les properes eleccions municipals del 27 de Maig.

Alcoi

Homenatge a Joan Valls

El passat dia 1 de maig el candidat a l’Alcaldia d’Alcoi Josep Cortés i altres membres d’Esquerra acudiren a l’homenatge de Joan Valls. Vicent Romans presentà tots els que intervindrien en la celebració: els alumnes del Pare Vitòria i membres d’Amics de Joan Valls, que llegiren poemes, la Coral Polifònica Alcoiana i el dolçainer Hiroshi i el candidat a diputat per EU Lluís Torró, que tocà el tabalet. A més, Romans aprofità per a recordar la propera cita electoral i l’oportunitat que ens atorga de canviar l’actual govern, tant local com autonòmic

Esquerra Sant Cebrià
Sant Cebrià de Vallalta

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

PRESENTACIÓ I MITING D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA EL DIA 13 A LES 13 HORES AL CASAL D'AVIS DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA (AVDA. MARESME, 8) -PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA, PRESENTACIÓ I MITING DEL PROGRAMA ELECTORAL. -PRESÈNCIA DEL DIPUTAT MÉS JOVE D'ERC AL PARLAMENT DE LA GENERALITAT, PERE ARAGONÈS. AL FINAL DEL ACTE HI HAURA UN APERITIU AMB PRODUCTES DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA.