Locals d'Esquerra

Totes les notícies

ERC Piera

JORDI MADRID ES REUNEIX AMB ELS VEÏNS I VEÏNES DE CAN BONASTRE PER PARLAR DE LES OBRES

El passat diumenge 19 d'octubre, a les 11h, es va convocar els veïns i veïnes de Can Bonastre a la Sala de Plens de l'Ajuntament per informar-los de l'estat actual de les obres que s'hi estan duent a terme. Una convocatòria que es va fer de manera personalitzada, cosa que els veïns van agrair i que va afavorir que l'assistència fos molt elevada. En la reunió, l'alcaldessa Josefina Altarriba i el regidor d'Urbanisme Jordi Madrid, van informar principalment del punt en què es troben actualment les obres, de les quotes d'urbanització i de la data aproximada de finalització de les actuacions. Posteriorment, els assistents van poder fer preguntes i exposar els seus dubtes. La trobada va ser convocada en resposta a la sol•licitud dels veïns d'aquest barri en l'últim ple, on es va agafar el compromís de crear una línia de comunicació directa amb l'objectiu de continuar donant informació amb fluïdesa i transparència. Igualment, l'Ajuntament de Piera està a disposició de tots els veïns de Can Bonastre per resoldre qualsevol consulta o dubte en referència a les obres.

ERC Piera

POUM DE PIERA. ACTES PER A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Informa't i participa Divendres, 31 d'octubre, a les 7.30h de la tarda, ACTE PÚBLIC INFORMATIU PER A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, a la sala de plens de l'Ajuntament. Aquesta és una oportunitat per informar-te sobre el passat i present de l'ordenació urbanística de Piera i participar en el disseny del seu futur. Divendres, 7 de novembre, a les 7.30h de la tarda, SESSIÓ OBERTA DE DEBAT PER ALS VEÏNS I VEÏNES DE LES URBANITZACIONS DEL MUNICIPI, a la sala de plens de l'Ajuntament. Dissabte, 15 de novembre, tot el dia, TALLER DE CIUTAT a l'antic CEIP Les Flandes.   

Número de loteria de Nadal
Sant Cebrià de Vallalta

Tenim loteria de Nadal

Com cada any, la secció local de Sant Cebrià de Vallalta participa al sorteig de Nadal que se celebra a la capital del país veí el dia 22 de desembre. Aquest any el número de la sort és el 61.480. En trobareu a diferents establiments de Sant Cebrià de Vallalta, o bé fent-nos arribar un correu electrònic.

Llívia

Congres regional Alt Pirineu 2008

Dia 12-10-2008 La Seu D'Urgell. Resum del Congres Resultats de les eleccions del nou president/a de l'Alt Pirineu Judith Santmarti, Tinent d'Alcalde d'Alp 82 vots Xavier Porta, Alcalde de Bellver 60 vots 3 vots en blanc Presents i acreditats mes del 50% de la militància del Alt Pirineu. Variant sobre l'organització sortint, la creació de la Secretaria de la Vall D'Aran Compromís de potenciar els lligams de les diferents realitats a nivell territorial. Presencia dins la permanent de totes les realitats territorials. Retirada de la tercera candidatura, liderada per la Neus de Sort, donant suport a la candidatura de la Judith per a potenciar l'unitat a la regional. Recolzament del Congres amb un suport superior al 70% de la permanent entrant a la regional. Compromís d'incloure a l'executiva a la Neus de Sort Com a detall entranyable, reconeixement amb l'entrega d'una placa al President sortint Jaume Bertran per la seva entrega i dedicació a l'implantació d'ERC a l'Alt Pirineu.

Alcoi

DUES MOCIONS PRESENTADES PER ESQUERRA

Esquerra demana a l'Ajuntament que inicie els tràmits per poder instal.lar a Alcoi una oficina de consultes de la UNED amb el diferents estudis que no ens ofereix la d'Ontinyent,ja que despres d'aquesta la més propera on sí estàn totes les carreres és Elx.A Esquerra entenem,que amb aquesta oficina evitariem desplaçaments, pèrdues temps en viatges invertint així més temps en estudi, donariem millor servei,reduiriem les despeses i possiblementaugmentaria la demanda per la proximitat d'aquesta oficina. L'altra moció d'Esquerra reclama la necessitat d'instal.lar una barana de protecció a l'Avinguda Tirant lo Blanc just entre els carrers Fontilles i Primer de Maig per a la seguretat dels vianants, veïns, xiquets i pares que surten amb el carro dels portals i gaire bé els queda un metre per arribar al final de la vorera posant així en risc de ser atropellat al seu fill/a.Els vehicles passen a gran velocitat, malgrat les indicacions de no sobrepasar els 50Km/h i molt prop de la vora.

Alcoi

MENYS PATRIMONI I MÉS PRIVATIZACIONS

Definitivament el govern local del PP vol fer negoci amb tot el que estiga al seu abast, malgrat les inversions o diners gastats en la conservació han estat aportats pel poble alcoià. D'entrada el Calderón ,que encara no hem començat a pagar el deute per la remodelació i ja ens volen cobrar un lloguer per fer-lo servir quesiga dit de pas és una barbaritat, clar està que no sols aquest ,si no el Principal i la resta de sales públiques de les que ja paguem per tindre .De quina manera la Regidora de Cultura ajuda a la difusió dels grups culturals d'Alcoi, si el lloguer per fer servir aquestes sales sols estarà a l'abast d'alguns amb un pressupost considerable?,que aquells grups de teatre o musicals que no tenen tanta repercusió, no tenen dret? ,amb solament vint dies a l'any que és pot fer?, poca cosa. Açó es diu Cultura econòmica "si tens diners faràs la cultura que vullgues" .Han tingut la capacitat de fer una consulta amb tots els grups teatrals i musicals locals per saber quines poden ser lesnecessitats reals de la cultura del nostre poble?, NO.

ERC Piera

CORRELLENGUA 2008 A PIERA

Aquest cap de setmana arriba el Correllengua a Piera, una de les activitats que la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana organitza en defensa per la llengua i la cultura catalana arreu del territori de parla catalana. El programa d'actes pel seu pas a Piera és el següent: - Divendres 3 d'octubre 2008 18h Bingo popular al Casal 20.30h Xerrada al Casal a càrrec d'Alfons Lopez Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial, sota el títol "Referèndum d'independència?". Hi haurà piscolabis pels assistents. - Dissabte 4 d'octubre al Gall Mullat 17h Festa infantil amb Bitlles catalanes i Jocs infantils 17.30h Xocolatada 18.30h Contes dels Països Catalans 19.30h Els Pallassos Pallussos Organitza: L'Espurna, Creu Roja de Piera i Dispiera - Diumenge 5 d'octubre al Gall Mullat I Festival de la Cultura Catalana i les Tradicions Populars 17h Trobada de colles a l'ajuntament Cercavila des de l'ajuntament fins al Gall Mullat. Lectura del manifest "Correllengua 2008" Actuació dels grups: Trabucaires de Sant Esteve Sesrovires, Falcons de Piera, Pubillatge de Piera, Colla dels Eixerits Geganters de Piera, Agrupació Sardanista de Piera, Ball de Bastons de Masquefa, Diables de Piera, Aula Municipal de Música "Maria Escolà i Cases" i la Coral Tríola.

ERC Piera

NOU TRANSPORT URBÀ A PIERA

El passat dilluns 29 de setembre va entrar en funcionament el nou servei de transport urbà de Piera. La regidora d’ERC, Ester Ribas i Alejandro, regidora d’ Igualtat de gènere, Cooperació i Turisme, Transports i Comunicació, ha aconseguit unes millores molt importants en el transport i la comunicació de la nostra població. Millores que inclouen rutes més ràpides, més freqüències i nous itineraris. L'entrada al Sistema Tarifari Integrat amb acord amb Ferrocarrils de la Generalitat i l'Autoritat del Transport Metropolità representa també beneficis en tarifes i comoditat per als usuaris. L'acord amb l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola permet que el nucli urbà de Piera disposi d'una nova ruta que comunica l'estació amb altres punts d'interès com el Centre d'Atenció Primària, la Piscina o l'Ajuntament.   

Imatge: Correfoc amb l'infernal de la Vallalta
Sant Cebrià de Vallalta

ERC us desitja una molt BONA FESTA MAJOR DE SANT COSME I SANT DEMIA!!!

És evident que la Festa Major és un espai de trobada i de relació inigualable, i que per tant, és esperada i estimada per tots els cebrianencs. En aquest sentit cal agraïr, molt especialment, a totes aquelles persones que hi col•laboren desinteressadament i que participen activament en la seva organització. De fet, és gràcies a totes aquestes persones que la festa és un xic més “nostra”, és més personalitzada i amb identitat pròpia. La participació, sens dubte, és fonamental a l’hora de singularitzar i dinamitzar els actes. El regidor d’Esquerra té molt clar que les festes són una magnífica ocasió per promoure la capacitat imaginativa, l’impuls d’entitats i associacions culturals i esportives, la cohesió dels diferents sectors socials. I sota aquest esquema de pluralitat i participació, considera irrenunciable la veu i l’opinió dels vilatans per aconseguir una Festa Major amb una més gran implicació i complicitat de la gent. VISCA SANT COSME I SANT DEMIA 2008 !!!!

Roses

Actes Diada Nacional 2008

El passat diumenge 7 de setembre a partir de les 17 hores ERC de Roses instal.là una parada entre l'Avinguda de Rhode i la Riera Ginjolers per donar senyeres amb motiu de la Diada. D'altra banda també es va vendra material independentista.

Acte
Vilanova del Camí

Èxit de l’activitat promoguda per Esquerra a Vilanova per la Diada

Unes 80 persones van assistir el dia 11 de setembre a l’activitat organitzada per Esquerra a Vilanova del Camí. L’activitat, consistent en l’actuació de la contacontes Anna Garcia, va fer passar una bona estona a petits i grans. A més de l’aperitiu que va cloure l’acte, es va regalar als assistents un total de 110 senyeres, que van guarnir finestres i balcons la resta de la jornada. Amb actes com aquest, el grup local d’Esquerra vol reivindicar des de la senzillesa la celebració de la Diada, contribuint al foment de la cultura popular en català. A més, el finançament de l’activitat es va cobrir totalment amb els diners percebuts pels dos regidors del grup municipal amb motiu dels plens extraordinaris d’inicis d’any, convocats a petició de l’oposició i que tant rebombori van aixecar. El grup d’Esquerra ja va anunciar llavors que es destinarien a activitats culturals obertes a la població, com així ha estat.

ERC Piera

L'ESTELADA HA ONEJAT A L'AJUNTAMENT DE PIERA

Avui, Diada de Catalunya, a les 10 del matí s'ha hissat l'Estelada a l'Ajuntament de Piera dins dels actes del centenari d'aquesta bandera. A l'acte hi han participat regidors d'ERC i de CiU, i militants i simpatitzants de totes dues formacions. Abans d'hissar l'Estelada, Jordi Romeu, regidor d'ERC, ha llegit un manifest sobre el centenari. Tot seguit, metre s'hissava l'Estelada els allí presents han cantat l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors. Properament us oferirem les fotografies i el vídeo de l'acte.  

ERC Piera

BENVINGUDA A UN NOU CURS POLÍTIC

Des d'Esquerra Piera esperem que hagueu passat unes molt bones vacances d'estiu i que el descans hagi estat profitós. És per això que us donem la benvinguda al nou curs polític. Properament s'engegarà de nou la feina de la secció local per seguir treballant per Piera i per Catalunya, és per això que us demanem la màxima participació i col·laboració a tots.  

ERC Piera

L'ESTELADA ONEJARÀ EL DIA DE LA DIADA A PIERA

L'Ajuntament de Piera a petició d'ERC-Piera hissarà l'11 de setembre, Diada de Catalunya, la bandera Estelada a la plaça del mateix Ajuntament com a commemoració del centenari de la creació de l'Estelada. L'acte tindrà lloc a les 10 del matí. Esperem la vostra participació en aquest acte, i que omplim la plaça i els balcons de la població d'Estelades per commemorar l'aniversari.  

La Ràpita

ERC de Sant Carles de la Ràpita proposarà al ple la creació d'un camp de regates d'esports nàutics a la badia dels Alfacs

El grup municipal d'ERC a la Ràpita ha presentat una moció, per al proper Ple de l'Ajuntament, amb la qual insta l'equip de govern a planificar i construir una Escola Nàutica Municipal, ubicada al nou port de la Ràpita, i a crear un camp de regates d'esports nàutics a la badia dels Alfacs. La proposta dels republicans preveu crear uns equipaments per a esports nàutics que facin de la Ràpita un referent en l'organització de competicions d'alt nivell d'esports com ara la vela i el rem. 'De fet, podem dir que en tot el litoral mediterrani no hi ha cap altre lloc més adient per a la pràctica d'esports com la vela, el rem o el windsurf', ha assegurat el portaveu municipal d'ERC, Josep Caparrós. Segons ha argumentat el regidor, 'ara és el moment de fer-ho, ja que actualment la Generalitat de Catalunya està desenvolupant el nou port de la Ràpita a la zona de llevant, i hem de tenir en compte que en el Pla especial del port, al subsector 4d, es preveu la ubicació d'una Escola Nàutica'.

Sant Cebrià de Vallalta

Esquerra Sant Cebrià de Vallalta presenta quatre mocions pel proper ple de l’ajuntament

Esquerra Sant Cebrià de Vallalta presentarà aquestes quatre mocions al proper ple de l’ajuntament. La primera és en relació al suport per a l’elaboració del catàleg de l’arbrat de Sant Cebrià de Vallalta. En segon lloc, presenta una moció per la petició de llibertat immediata per a Francesc Argemí, més conegut com a "Franki". En tercer lloc una moció que persegueix l’augment de pintades i grafits que, des dels últims anys venen proliferant el nostre poble, i que enlletgeixen i degraden qualsevol tipus d’edificació, espais públics o mobiliari urbà. I que es promoguin activitats i altres iniciatives culturals dirigides a fomentar el desenvolupament legal del grafit, com a expressió d’art i no com a acte vandàlic, mitjançant la creació o assignació d’espais adequats, la convocatòria de concursos, etc.. Per últim, Esquerra presenta una moció perquè l’ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta manifestí el seu suport a la campanya de voluntariat lingüístic impulsada per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, pel Consorci per la Normalització Lingüística i per Òmnium Cultural.