Locals d'Esquerra

Totes les notícies

Olesa de Montserrat

Comença la campanya per les eleccions municipals 2011

Desprès de la inauguració del nou local, de la presentació de la nostra candidatura acompanyats de molts militants, simpatitzants i amics que anaven venint a visitar-nos, per sort alternativament perquè el local no es gaire gran i malgrat tenir aire condicionat varem patir calor amb tanta gent. Desprès de tot, 4 grups de persones ens distribuïm per carrers i ara si, a començar d’aquesta forma la “tradicional” penjada de cartells... Una mostra, la nostra candidata a l'alcaldia en plena feina Una disculpa, demanen disculpes si es el cas a tots aquells als que en algun moment haguem pogut molestar en moments de son, si em fet soroll.

Inici Campanya Capellades 2011
Capellades

Enganxada de cartells

El passat dijous a les 23:45 h ens vam trobar tots a la Seu Electoral d'ERC del carrer Major, per anar tots junts a la Plaça de Catalunya on vam començar la campanya electoral fent l'enganxada del primer cartell pel nostre candidat Àngel Soteras, posteriorment vam anar als llocs habilitats per anar posant els nostres cartells.

Ullastrell

NOUS REPTES PER A ULLASTRELL!

Comencen 15 dies de campanya, 15 dies de saturament per la gent segurament però, els volem aprofitar per acostar-nos a la gent per parlar i escoltar. Tenim moltes propostes, una manera de sentir el poble i moltes ganes de tirar-ho endavant. Som un gran equip que portem molt temps treballant de valent i ara només queden 15 dies per poder donar la volta al govern que tenim. Amb molta empenta, ganes, il.lusió i seny volem fer realitat aquests reptes i et demanem que ens acompanyis en aquest viatge, t'apuntes? El dia 22 Ullastrell ens necessita. No fallis! Pit, collons i poca por!!

Candidat d'Esquerra a l'alcaldia de la ciutat de Castelló Josep Vicent Vicent
Plana Alta

Castelló, tan fàcil com això.

Parlem clar. Tothom té clar qui governarà Castelló i el País Valencià després del 22 de maig. Al mateix temps moltíssima gent, cada vegada més, té clar que ni Castelló ni el País Valencià poden aguantar més temps que uns pocs utilitzen l'Estat i els nostres imposts en benefici propi i d'una minoria retrògrada i parasitària. Ara mateix els valencians estem a punt de la bancarrota. No ens agrada estar sense futur. Ofrenar noves glòries a Espanya ens costa diners. Diners que paguem a Hisenda i que cada any no retornen. Això passa amb Zapatero i passava amb Aznar. Les 20.000 persones sense treball de la nostra ciutat ens demanen una resposta. Les solucions han de ser estructurals i l'oposició, a hores d'ara, està sense rumb ni ambició. Cal parlar de la crisi econòmica i de com està afectant a la nostra ciutat, d'urbanisme, de l'habitatge pels joves, del suport al comerç de proximitat, del suport als dependents. Cal parlar de les nostres escoles, ambulatoris i d'una inclusió justa a la qual tenen dret els nous ciutadans.

Tres dones i un home. La candidata Carme Farràs a l'esquerra, com ha de ser.
Sant Pere de Ribes

LA PREVIA: ESCALFANT MOTORS

El passat dimarts 3 de maig, una bona part dels candidats per Sant Pere de Ribes, varen realitzar la sessió de video pel muntatge de la campanya. Ni cal dir que els medis varen ser poderosos (?) i la direcció (Carme Farràs) i el guionista (Casimir Boy) varen posar a treballar a tots els companys i companyes a ple rendiment. Us fem cinc cèntims de la sessió memorable a les rodalies de Can Puig. Aquí podeu veure, que els components d'ERC som d'allò més variats,  ¡ ara...¡ANEM PER FEINA ¡ Us adjuntem algunes imatges del moment...

Nota de Premsa
Sant Quirze del Vallès

Nota de premsa - Posicionament d’Esquerra en relació al comunicat de l’equip de govern municipal contra la representació sindical del nostre Ajuntament

L’actitud despòtica i cacic del tàndem Mundi-Rebolleda, els invalida per governar el nostre poble. El comunicat de premsa carregant contra la representació sindical majoritària al nostre Ajuntament, és impròpia no ja d’unes persones respectuoses amb drets inalienables, ans fins i tot de persones amb un mínim de respecte democràtic. El Grup municipal d’Esquerra vol manifestar al respecte. 1- La nostra solidaritat amb els representants sindicals de CCOO del nostre Ajuntament i el nostre suport en aquests moments en que l’equip de govern municipal ha culminat la barroera i destralera actitud d’intolerància, pròpia d’un Ajuntament franquista, demostrada envers els treballadors i treballadores que no els riuen les gràcies. 2- Que aquest és el penúltim esglaó d’una fugida endavant del tàndem polític i inquisitorial Mundi-Rebolleda, que s’ha caracteritzat en aquests quatre anys amb diversos episodis de falta de respecte als treballadors i treballadores, a la normativa laboral, a la igualtat d’oportunitats, a la negociació amb la representació sindical, etc.

Nota de Premsa
Sant Quirze del Vallès

Nota de premsa ERC Sant Quirze - L’equip de govern modifica tard i malament la taxa de les terrasses de bars i restaurants

L’equip de govern modifica tard i malament la taxa de les terrasses de bars i restaurants En el passat Ple ordinari de 29/04/2011 l’equip de govern municipal va aprovar (amb l’abstenció del Grup municipal d’ERC) la modificació de la taxa municipal de terrasses de bars i restaurants amb un descompte del 20%. La mesura respon a una clara falta de previsió pel que fa a l’entrada el passat 1 de gener de la llei antitabac, i tanmateix genera greuges comparatius amb establiments que ja han abonat la taxa. El Grup municipal d’Esquerra vol manifestar al respecte: 1- L’equip de govern CiU-PSC va reconèixer, a instàncies dels nostre Grup, l’absoluta falta de previsió en el moment de redacció de les Ordenances de l’any 2011 (novembre 2010) pel que fa a la taxa d’ocupació d’espai públic tenint en compte la imminència de l’entrada en vigor de la llei del tabac. Fins i tot, l’equip de govern de CiU-PSC va reconèixer que no va contrastar els preus amb altres poblacions i municipis veïns en el moment de fixar la taxa.

Trobada economia i empresa
Martorell

ERC es reuneix amb empresaris, comerciants i sector agrícola de Martorell per presentar les seves propostes

El candidat a l’alcaldia d’Esquerra a Martorell, Adolf Bargués, i l’exconseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, s’han reunit avui amb el sector comercial, empresarial i agrícola de Martorell per presentar les propostes d’ERC al municipi i escoltar de primera mà les inquietuds i necessitats dels assistents. Bargués ha destacat la necessitat de treballar conjuntament amb tots els sectors perquè les polítiques s’acostin a les diverses realitats de cada àmbit i ha manifestat que “l’administració, també la municipal, ha de ser un facilitador perquè tothom pugui fer la seva feina”. En aquest sentit, ha explicat que Esquerra vol enfocar les seves propostes en tres àmbits: agricultura, comerç i empresa i indústria. Pel que fa a l’agricultura, segons el candidat, “s’ha posar en valor a l’horta social i substituir el model actual d’horta il·legal, tot aprofitant la llera del riu i sumant el treball cooperatiu i el social per generar ocupació, per exemple en tasques com l’enjardinament”.

joaquim Arges llista municipal 2011
Santa Susanna

La Llista d'Esquerra-AM per Santa Susanna

El candidat d'Esquerra ha dit que aquesta situació es atribuïble com a mínim a tres factors, a la mala gestió municipal; al reiterat abús de poder i la corrupció; i a les majories de CiU que han acumulat tot el poder en mans d’una única llista.  Per evitar  que aquesta situació es repeteixi, necessitarem l'ajuda de tothom. Santa Susanna, 05 de maig de 2011 El candidat d'Esquerra a l'Alcaldia de Santa Susanna, Joaquim Arges, ha advertit al seu equip que aquestes eleccions “no les poden deixar en mans del destí”. I els ha encoratjat a “treballar junts”, si volem treure un bon resultat electoral. Arges també ha rebelat que tot i que Esquerra no es vol casar amb ningú si tenim una porta oberta a l'ajuntament  apostarem per fer una aliança  amb qui asseguri un govern just pel  municipi. Llista ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-ACORD MUNICIPAL 1. JOAQUIN ARGES I ESPÁRRECH 2. DANIEL GARCIA I GREBLO 3. LAURA SOTERAS I MORENO 4. PILAR MARES I MARTÍ 5.

Els 10 compromisos d'ERC-AI
Cardedeu

Els 10 compromisos d'Esquerra Cardedeu - Acord Independentista

Un cop publicats els 10 compromisos que des d'Esquerra Cardedeu - Acord Independentista hem assumit pel període 2011-2015, és hora de fer-ne un recull i presentar-vos-els tots junts i accessibles. Al següent enllaç trobareu el document pdf amb el nostre programa pel període 2011-2015: Programa Esquerra Cardedeu 2011-2015 (PROGRAMA) Tot seguit trobareu la llista dels nostres compromisos juntament amb un enllaç al bloc del nostre candidat, en Jordi Cots, on hi dóna el seu punt de vista particular sobre cada tema. 1. Sumem model de poble i qualitat de vida (enllaç) Pendent de publicació... 2. Sumem comerç de proximitat i activitat econòmica local (enllaç)  Jordi Cots - Qualitat i valor afegit en l'activitat econòmica local (llegir més...) 3. Sumem austeritat i rigor econòmics (enllaç)  Jordi Cots - Plantar cara a la crisi amb austeritat, rigor i criteri (llegir més...) 4. Sumem transparència i democràcia participativa (enllaç)  Jordi Cots - Democràcia participativa vs democràcia representativa (llegir més.

ERC
ERC Badalona

2n vermut obert d’ERC, Accent, Reagrupament i les JERC a Lloreda per parlar d’infraestrutures

Aquest dissabte dia 7, a les 11:30h, es farà el segon vermut de la candidatura “Fem-ho plegats“, al bar La Paradeta de la Rambla Sant Joan (podeu veure l'enllaç de l'esdeveniment a Facebook aquí). Ens tornarem a trobar, aquesta vegada al barri de Lloreda, per compartir una estona amb els ciutadans que vulguin acostar-se i preguntar sobre qualsevol tema de la proposta electoral d’ERC, Accent, Reagrupament i JERC. Tanmateix, aprofitarem la nostra presència al barri per parlar d’una de les propostes del nostre programa electoral: prioritzar l’arribada del metro de la L1 a Fondo – Montigalà – Lloreda i la L2 a Morera – Pomar per davant de la construcció del túnel de la B500. Creiem que és molt més útil i rendible apostar pel transport públic en aquestes zones densament poblade i defensem també la incorporació de criteris de sostenibilitat en la planificació urbanística. Recordeu les dues properes cites amb la candidatura són aquestes: ▪ Rambla de Sant Joan: dissabte 7 de maig, 11:30h / Bar: La Paradeta.

La Seu d'Urgell

Cara a cara televisiu Progrés – CiU

ERC la Seu, a través del seu alcaldable Miquel Caminal, ha titllat d’ofensives les declaracions del representant del grup de Progrés, sol•licitant un cara a cara televisiu. En les seves paraules, Ordeig ha manifestat frases com “les dues alternatives més importants” referint-se a CiU i Progrés, o bé “dos únics candidats amb opcions reals a l’alcaldia de La Seu”. Des d’ERC es vol manifestar que, no per tenir més representació, una candidatura és més important que una altra i, ara com ara, hi ha cinc candidats que opten a l’alcaldia de la Seu en igualtat de condicions, ja que no hi ha encara cap vot a cap urna. Manifestacions com aquestes, podrien donar-nos a entendre quina és la forma en què entén el senyor Ordeig la democràcia. ERC es mostra totalment en contra pel que fa al “cara a cara” televisiu entre CiU i Progrés, i reclama un debat del cinc candidats. S’al•lega que, aquesta sí que seria una mostra de salut democràtica i política, on la ciutadania pogués veure i escoltar totes les propostes que es mostren en els propers comicis municipals i decidir davant del ventall real i complert de candidatures.

Subirats

CAMPANYA ELECTORAL

11 de maig a les 21 hores Patronat Familiar Els Casots 12 de maig a les 21 hores Can Batista 13 de maig a les 21 hores Centre Cultural de Can Rossell 14 de maig a les 10 hores Urb. Can Rossell (aire lliure) 14 de maig a les 12 hores Local Social Barri de Sant Joan 15 de maig a les 18.30 hores Debat candidats a Sant Pau 16 de maig a les 21 hores Centre Cultural de Ca l’Avi 17 de maig a les 21 hores Centre Cultural de Can Cartró 18 de maig a les 21 hores Centre Agrícola de Sant Pau 19 de maig a les 21 hores Ateneu de Lavern 20 de maig a les 21 hores Ateneu Ordalenc  

Sabadell

ERC+RCAT hem presentat avui el cartell i el lema de campanya de la candidatura.

Aquest matí el candidat d’ERC+RCat a Sabadell, Juli Fernàndez, ha presentat públicament el cartell i el lema de la campanya municipal que comença a les 0.00h d’aquest divendres dia 6 de maig. El candidat, ha remarcat que el cartell és clàssic i auster, i ha destacat que a un dels vèrtex hi ha una ceba estelada que resumeix els valors de sabadellenquisme i independentisme de la candidatura. La part baixa del cartell conté els logos dels dos partits de la candidatura i el lema SUMANT DECIDIM. Juli Fernàndez ha explicat que el lema reflecteix dos conceptes cabdals a nivell de local i nacional. SUMA: La candidatura independentista a Sabadell ha estat la única capaç d’aglutinar, de sumar sensibilitats en un espai compartit, de progréss, il•Lusionador, modern i independentista. La Suma també és el model de Govern que volem per la ciutat un model on tots els agents polítics i socials tinguin un paper en la construcció de les estratègies de futur de la ciutat. DECIDIR és la capacitat que tenim tots i totes les ciutadanes a l’hora de triar qui volem que ens governi, per fer què i com i alhora decidir també és allò que més de 22.