Locals d'Esquerra

Totes les notícies

Gavà

ERC-Gavà condemna rotundament els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

Esquerra Republicana - Gavà condemna sense pal·liatius les accions terroristes que han tingut lloc avui a Barcelona i Cambrils i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits i agraeix la gran tasca de les formes de seguretat i professionals mèdics. .   Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui arreu del país. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat treballen en aquests moments perquè es recuperi la normalitat com més aviat millor. Per condemnar els dos atacs terroristes avui a les 12 hores, a la plaça Jaume Balmes, es guardaran 5 minuts de silenci. Convoquem tots els militants, simpatitzants i amics d'ERC-Gavà a sumar-s'hi.  

Sant Pere de Vilamajor

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que va tenir lloc ahir a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.   Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui divendres, demà dissabte i diumenge. Animem a participar a la concentració a la Plaça de Catalunya a les 12 del migdia, així i com de les convocades a davant dels ajuntaments del país. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen perquè Barcelona i el país recuperi la normalitat com més aviat millor.  

Cervera

Condemna contra l'atemptat de Barcelona

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que va tenir lloc ahir a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.   Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui divendres, demà dissabte i diumenge. Animem a participar a la concentració a la Plaça de Catalunya a les 12 del migdia, així i com de les convocades a davant dels ajuntaments del país. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen perquè Barcelona i el país recuperi la normalitat com més aviat millor. Condemna del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Cervera contra l'atemptat de Barcelona i Cambrils      Els representants municipals d'ERC a l'Ajuntament de Cervera ens afegim a la condemna dels atemptats de Barcelona i Cambrils i volem mostrar el nostre més sincer condol als familiars i amics dels afectats.

#TotsSomBarcelona
ERC Sitges

#TotsSomBarcelona

El nostre condol als familiars i amics de víctimes i ferits. Un ferm rebuig a la violència terrorista que va tenir lloc ahir a la ciutat de Barcelona i a Cambrils. Donem les gràcies als cossos de seguretat per la seva gran tasca en moments dificils. Aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials per qualsevol noticia. #TotsSomBarcelona _ Sitges, 18 d'agost de 2017

Parets del Vallès

L'Ajuntament exposa públicament, en ple mes d'agost, el projecte executiu de la reforma dels carrers del Barri Antic

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Parets, reunida el passat 20 de juliol, va aprovar inicialment el projecte executiu de la reforma dels carrers del Barri Antic. L'actuació preveu actuacions de millora en els carrers Barcelona i Travessera (1a fase), Major (2a fase) i Ferrer i Guàrdia amb Aurora (3a fase). Durant tot l'agost l'Ajuntament exposa públicament aquest document, elaborat pels arquitectes Manel Sangenís i Josep Miquel Roselló, per tal que els veïns/es de la zona puguin presentar qualsevol tipus d'al·legació. Segons el projecte executiu, la reforma dels carrers costarà 1,7 milions d'euros i l'execució es farà en tres fases, actuant en una superfície total de 5.135,80 m2. Des d'Ara Parets ERC lamentem que l'Ajuntament no hagi informat als grups de l'oposició de l'aprovació del projecte executiu i de la seva exposició pública durant el mes d'agost. Per això hem demanat que es prorrogui l'exposició almenys durant tot el setembre per tal que la ciutadania pugui resoldre qualsevol dubte sobre les repercussions d'aquest projecte urbanístic.

Manresa

Condemna contra l'atemptat de Barcelona

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.   Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor. – Condemna unànime de tots els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa contra l'atemptat de Barcelona      Els representants municipals també fan una crida a la ciutadania a participar en el minut de silenci que s’ha convocat per demà a les 12 del migdia a la Plaça Major.   L’Ajuntament de Manresa condemna amb consternació i total contundència l’atemptat terrorista que ha tingut lloc avui a Barcelona i expressa la seva solidaritat i el seu més sentit condol a les víctimes, familiars i amics.

Vic

[COMUNICAT] Condemnem l’atemptat a Barcelona i a Cambrils

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius les accions terroristes que han tingut lloc aquest dijous a la ciutat de Barcelona i a Cambrils i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.   Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i en el conjunt de les institucions implicades treballen perquè es recuperi la normalitat com més aviat millor. Fem nostre el compromís per combatre la barbàrie del terrorisme i treballar per un món de justícia i de pau. El terror no ens vencerà mai.

Tots som Barcelona
Sants - Montjuïc

Comunicat Oficial d'ERC davant l'atemptat del dia 17 d'agost a Barcelona

ERC Sants-Montjuïc s'adhereix totalment al comunicat de ERC Nacional que reproduïm a continuació. La nostra solidaritat amb les víctimes.  No aconseguiram escampar la por, no podran vèncer la nostra llibertat. Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.   Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor. .................... Esquerra Republicana condena sin paliativos la acción terrorista que ha tenido lugar hoy jueves 17 de agosto en la ciudad de Barcelona y quiere ofrecer sus condolencias y apoyo a familiares de víctimas y heridos.

L'Ametlla del Vallès

Tots som Barcelona

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits. Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets. Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor. Esquerra Republicana de Catalunya al Vallès Oriental deplora l'atropellament massiu que avui a les 5 de la tarda ha segat la vida a persones i n'ha ferit moltes d'altres. No hi ha excusa que pugui explicar un acte com aquest que, a hores d'ara, el cos de Mossos d'Esquadra ja ha qualificat d'acte terrorista.   L'acte terrorista d'aquesta tarda ens fa subratllar el nostre compromís amb la democràcia i la llibertat i ens solidaritzem sense fissures amb totes les víctimes d'aquest acte que busca generar por i incertesa.

Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

No aconseguiran escampar la por, no podran vèncer la nostra llibertat.

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits. Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets. Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor. ERC Poblenou-Besòs s'adhereix al comunicat d'ERC Nacional, Barcelona, 17 d'agost de 2017.  

Alt Pirineu

Actes a La Seu i Puigcerdà per parlar sobre la Nova República

Avui i demà estarem en dos actes al Pirineu. Avui, dijous 17 d’agost es durà a terme a les 20:00h al centre cívic El Passeig de La Seu, l'acte que porta per títol: "Millorarà l'agricultura a la Nova República?" anirà a càrrec de Ferran de Noguera, director dels serveis territorials d'agricultura a Lleida.   Demà 18 d'agost, a les 20:00h a la plaça Santa Maria de Puigcerdà, l'acte el protagonitzarà Teresa Jordà, diputada d'ERC al Congrés i Isaac Peraire, vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d'ERC. L'acte porta per títol: "Construir una nova república"   L’explicació s'emmarca dins de la campanya que ERC està duent a terme anomenada "Construir una Nova República", aquesta continuarà durant tot el mes d’agost amb més actes.  

Auditori Enric Granados
Lleida

ERC reclama la creació d’un espai expositiu i d’interpretació històrica dels músics lleidatans 

Els republicans pregunten a Ros en quin estat es troba l’elaboració del projecte museístic i pedagògic, de recerca i difusió vinculat a aquest espai, un any després que l’equip de Govern es comprometés a fer-lo El grup municipal d’ERC Avancem a la Paeria pregunta a Àngel Ros, alcalde de Lleida, en quin estat es troba la creació de l’espai expositiu dels músics lleidatans, el qual l’equip de Govern es va comprometre a instal·lar dins l’auditori Enric Granados ara fa un any i del qual no n’han tingut més notícies. Els republicans recorden que aquest espai hauria d’actuar com  a  espai d’interpretació històrica de la música a Lleida i no només com a espai expositiu, i reclamen a Ros que iniciï, en el cas que no ho hagi fet, l’elaboració del projecte museístic i pedagògic, de recerca i difusió vinculat a aquest espai. Núria Marín, regidora d’ERC, recorda que arrel d’una Proposta de Resolució (PR) republicana, l’equip de govern es va comprometre a crear aquest espai d’interpretació històrica dels músics lleidatans.

Osona

Comunicat oficial d'Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Republicana condemna sense pal·liatius l'acció terrorista que ha tingut lloc avui a la ciutat de Barcelona i ofereix tot l'escalf i el seu més sentit condol als familiars i amics de víctimes i ferits.  Seguint les recomanacions dels cossos de seguretat, aconsellem que tothom es mantingui informat pels canals oficials i lluny de la zona on s'han produït els fets.   Esquerra Republicana ha suspès tots els actes previstos per avui. Els responsables d'Esquerra Republicana a la Generalitat i a l'Ajuntament treballen en aquests moments perquè Barcelona recuperi la normalitat com més aviat millor.  

Avinguda de Madrid
Lleida

ERC demana habilitar una zona de càrrega descàrrega a l’avinguda de Madrid

Els republicans sol·liciten que els veïns del número 26-28 d’aquest carrer puguin utilitzar el carril bus amb aquesta finalitat ja que no disposen de cap espai habilitat per a fer-ho prop del seu domicili El grup municipal d’ERC Avancem demana al Govern de la Paeria que habiliti el carril bus de l’avinguda de Madrid, entre els números 26 i 28, com a zona també de càrrega i descàrrega. Els republicans, amb l’ànim de millorar la qualitat del dret a la mobilitat dels veïns, han registrat una Proposta de Resolució (PR) en la que es demana estudiar i analitzar la possibilitat de fer compatible aquesta possible zona de càrrega i descàrrega amb el carril bus. Josep Maria Baiget, portaveu del grup municipal, explica que diversos veïns ubicats a l’avinguda de Madrid, entre els números 26 i 28, han transmès la problemàtica que pateixen arran de la necessitat de disposar a prop dels seus domicilis d’una zona de càrrega i descàrrega, ja que tot l’espai que hi ha ara està només reservat per al bus.

Ripollès

ERC explica el Referèndum a la Festa Major de Ribes de Freser

La Federació Comarcal d'ERC al Ripollès continua resolent dubtes sobre la celebració del referèndum del proper 1 d'octubre a les poblacions del Ripollès. En aquest sentit, dissabte va ser el torn de Ribes de Freser, on ERC hi va ser present en el marc de la Festa Major de la població. A poc menys de cinquanta dies per la celebració del Referèndum sobre la independència de Catalunya, amb una carpa instal·lada al mercat municipal, la presidenta d'ERC Ripollès, Carme Freixa, el vicepresident de la federació ripollesa, Joan Vilaplana, i el president de la secció local de Ribes de Freser, Joan Jové, van explicar a la població ribetana com es pretén realitzar el Referèndum, i altres qüestions relacionades amb el mateix, com per exemple quin serà el paper dels ajuntaments, especialment els ripollesos; com es votarà per correu o si és necessària una participació mínima - que últimament s'ha descartat per evitar un boicot dels partidaris del no. En tot moment, ERC Ripollès ha volgut transmetre que el Govern de la Generalitat de Catalunya, encapçalat pel President Puigdemont i el Vicepresident Junqueras, treballen per celebrar un Referèndum similar a tots els sufragis realitzats en democràcia.

Cabrils

El Pelut està al carrer

De nou arriba El Pelut, tot i els nostres esforços reconeixem la seva baixa periodicitat. Esquerra té el desig permanent que els veïns de Cabrils tinguin la màxima informació de com funciona el municipi i com es gestiona allò que ens és més proper. Així l'objectiu d’Esquerra amb aquest butlletí no és altra que informar als veïns d’aquelles coses que a nosaltres ens semblen rellevants pel poble, i fer arribar la feina que fem com a Grup Municipal i com a Secció Local d’ERC. Estem convençuts que aquest Pelut arriba en un bon moment, tenim la Festa Major a tocar i molts coincidirem i ens trobarem en actes i esdeveniments, on podrem aprofitar per intercanviar punts de vista, idees i debatre del que calgui, no només del nostre poble, estem a tocar d'un moment històric i a punt per viure moments engrescadors i il.lusionants. Aprofitem per desitjar una Bona Festa Major i per demanar-vos que guardeu forces que al setembre iniciem la campanya pel referèndum de l’1-O!!!  

Sarrià de Ter

Programa de la Festa Major 2017

Ja la tenim aquí! La Festa Major ja està a tocar.. i aviat us arribarà el programa a les vostres bústies. Fes una ullada i viu la teva Festa Major!! PROGRAMA FESTA MAJOR SARRIÀ DE TER 2017  https://issuu.com/sarriadeter/docs/sarria_festa_2017