País Valencià

Notícia

LLIBRES CONTRA LA REPRESSIÓ AL PAÍS VALENCIÀ

ERPV.
20/gen/2020.

El portaveu del Grup Republicà al Congrés, Gabriel Rufián, el pare d’Oriol Junqueras, Artur Junqueras i l’escriptor i periodista Sergi Sol presenten els llibres «Contes des de la presó», «Oriol Junqueras, fins que siguem lliures» i «Ser d’esquerres és ser l’últim de la classe (i saber-ho)» de sud a nord del País Valencià aquest cap de setmana. En les presentacions, com és habitual, comptarem amb membres de la plataforma Free Junqueras i el músic Pep Picas.

A més a més, en aquest cicle comptarem amb Guillem Agulló que participarà en els actes de dissabte a Riba-roja de Túria i Alzira.

 Aquest és el calendari del cap de setmana perquè anoteu l'acte més pròxim a casa vostra:

Divendres 24 de gener:  a les 19,30h al Centre Jove de Crevillent.
Dissabte 25 de gener:    a les 12,00h a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.
                                       a les 18,30h al Castell de Riba-roja de Túria.
                                       a les 21,30h SOPAR GROC al casino Els Carreters d’Alzira. 
Diumenge 26 de gener: a les 12,00h a l’Auditori de Vinaròs.

Tots els actes són d'entrada lliure fins completar l'aforament. En el cas del SOPAR GROC d'Alzira cal fer prèviament una reserva de plaça al correu inscripcionspv@esquerra.cat des d'on vos confirmarem la reserva. 

En altres ocasions s’han presentat els llibres a ciutats com ara Gandia, Sagunt, València o Castelló, aquest cap de setmana els LLIBRES CONTRA LA REPRESSIÓ recorren el País Valencià de sud a nord i fan parada a cinc pobles.

El cicle «Llibres contra la repressió» és una crida al País Valencià més solidari, és una trobada pels drets i les llibertats civils i dels pobles. A través de testimonis, amb música i amb humor aprendrem a plantar cara a la repressió. Com bé recorden els Free Junqueras «l’Oriol no vol que plorem», pot ser per això arriben a commoure’ns com ho fan.