País Valencià

Notícia

Cerdà: si Fabra tinguera veritable autoritat al PP cessaria de tots els càrrecs a Rafael Blasco

Arran de l'imminent impuntació del portaveu del Partit Popular a les Corts Valencianes i ex conseller de cooperació, Rafael Blasco, el President d'Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà ha manifestat que "apartar, segons sembla temporalment, Blasco de la seua funció de portaveu parlamentari del PP és clarament insuficient després de coneixer-se la seua immiment imputació dins de la trama de desviament de fons atorgats a la cooperació, en què han sigut cessats de tots els seus càrrecs altres imputats. Si Fabra tinguera una veritable autoritat al PP, cessaria de tots els càrrecs públics a Rafael Blasco".

Per al dirigent republicà "que la fiscalia vulga imputar Blasco no és cap novetat després de les filtracions de les escoltes entre els imputats al cas i els seus advocats. De fet Rafael Blasco ja va ser destituït del càrrec de Conseller d'Obres Públiques i Transports durant la presidència de Joan Lerma per sospites de corrupció. Blasco, com molts altres càrrecs del PP, fan del que hauria de ser el servei públic, el seu modus vivendi, sense preocupar-se per les necessitats dels ciutadans, i les desenes de casos de corrupció, com el de finançament il·legal del PP ara als tribunals així ho demostren"

Segons Cerdà "aquesta nova imputació és una mostra més de la incapacitat del Partit Popular per a govern el País Valencià al servei dels ciutadans. Mentre esclaten contínuament casos de corrupció, els govern continua aplicant-nos retallades que afecten greument al benestar dels valencians i perd el temps enviant al congrés iniciatives absurdes com la prohibició de xiular l'himne espanyol per tal de distreure l'atenció dels veritables problemes dels valencians. Des d'Esquerra Republicana del País Valencià, exigim la dimissió en bloc i la convocatòria d'eleccions anticipades davant el desgovern que patim" ha sentenciat.