País Valencià

Notícia

Esquerra és suma a la convocatòria d'una nova 'marea violeta' per un avortament lliure i gratuït

Carme Camps
Carme Camps
Esquerra Republicana del País Valencià s'adhereix a la convocatòria d'una nova 'Marea Violeta' aquest dijous 21 de juny davant el retrocés en materia d'interrupció voluntaria de l'embaràs que suposa la derogació de la l'actual llei de terminis per tornar a una versió revisada de despenalització d'alguns supòsits anunciada pel Ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón. 

Segons exposava la secretària de la Dona d'ERPV, Carme Camps, 'la reforma anunciada per Gallardón torna a penalitzar l'avortament (excepte en certs casos) negant a la dona el dret a decidir sobre si continua o no amb l'embaràs i entregant aquesta decisió al personal mèdic o al poder judicial. Açò ens allunya de la legislació present en els estats més desenvolupats i, el que és més greu, atempta contra els drets humans i les llibertats individuals de les dones'.

Les concentracions contra la reforma de la Llei de l'Avortament i en defensa d'un avortament lliure i gratuït a la sanitat pública estan convocades aquest dijous 21 de juny a les 19:30h a la Plaça de l'Ajuntament de València, i a les 20h a la Plaça de la Pau de Castelló. Us animem a totes i tots a la participació.