País Valencià

Notícia

ERPV, MDT, PSAN i SI denunciem que Espanya ens roba al País Valencià 6000 milions € d'espoli fiscal a l'any

Protesta davant la delegació d'hisenda (València)
Protesta davant la delegació d'hisenda (València)
Les organitzacions independentistes integrades dins de la iniciativa "Nosaltres els Fusterians" hem denunciat aquest matí, davant la delegació d'hisenda a València, al carrer Guillem de Castro, l'espoliació fiscal que pateix el País Valencià, coincidint amb els darrers dies de la campanya de la declaració de la renda.

En l'actual context de crisi econòmica, no ens podem quedar només en la denúncia del balafiament i la corrupció. Aquests suposen un deteriorament de la qualitat democràtica, però els valencians i les valencianes patim a més uns problemes econòmics estructuals que comprometen el nostre futur: els vora de 6000 milions d'euros que cada any paguem amb els nostres impostos i que no retornen en projectes clau per a capgirar el nostre model productiu i social i poder eixir de la crisi.

La correcció de l'actual model aprovat per les Corts Valencians amb el suport de tots els grups, només suposaria un petit augment dels ingressos però no resoldria en cap cas les necessitats econòmiques del País Valencià, que el govern està intentant resoldre amb greus retallades que afecten el nostre benestar.

És el moment d'exigir un canvi de model que ens done capacitat de recaptar i decidir sobre els nostres impostos. Tanmateix, amb l'actual deriva recentralitzadora engegada des del govern central, només amb un estat propi ens en sortirem.SIGNEN:
Esquerra Republicana del País Valencià
Moviment en Defensa de la Terra
Partit Socialista d'Alliberament Nacional
Solidaritat per la Independència