País Valencià

Notícia

Esquerra-Almassora escull a Salvador Vilar com candidat per a les properes eleccions municipals

Salvador Vilar
Salvador Vilar
La Secció Local d'Esquerra a Almassora ha escollit aquest cap de setmana a Salvador Vilar com cap de llista de la formació per a les properes eleccions de maig. Esquerra-Almassora ha treballat durant més d'un any per aconseguir que les diferents forces d'esquerres que es pogueren presentar al poble ho feren d'una manera conjunta i organitzada per tal de defendre des d'una posició forta i aglutinadora els veïns d'Almassora. Malgrat això, Esquerra-Almassora va ser informada el passat dijous, per part d'Esquerra Unida, que aquesta formació no vol tindre cap tipus ni de reunió ni de pacte amb el partit independentista per buscar posicionaments comuns entre les esquerres.

En paraules de l'alcaldable per Esquerra, 'aquesta decisió d'EU ha tancat qualsevol tipus de negociació per unir esforços i ha deixat pas a que l'Assemblea d'Esquerra-Almassora, l'única esquerra que està treballant actualment al poble, continue amb el seu procés electoral en solitari'. Així, és Salvador Vilar qui, amb el recolzament de tots els seus companys de partit i per decisió de l'Assemblea, s'encarregarà de fer visible 'eixa altra Almassora que tant el PP com el PSOE semblen oblidar'.

Una de les primeres coses que ha fet Vilar ha sigut donar ordres precises per apropar les línies del programa als ciutadans del poble, per tal que puguen afegir i esmenar totes aquelles qüestions que només es poden dur a terme si comptem amb la veu de totes i tots els veïns. Vilar també ha remarcat la gran tasca que s'ha dut a terme als últims quatre anys per l'equip d'Esquerra-Almassora, posant especial èmfasi en els recursos humans amb els que compta per fer front al quefer polític diari. 'Moltes són les coses que hem fet, però insignificants amb totes les que ens queden per fer' va remarcar Vilar, fent al·lusió i un xicotet repàs a la continuïtat del treball dut a terme fins ara amb un únic objectiu, que és Almassora, entenent-la com el conjunt dels seus veïns i veïnes, els seus problemes, el territori i les seves infraestructures.