País Valencià

Notícia

Esquerra Republicana del País Valencià presenta la gent de la seua llista a Faura

Esquerra-Faura
Esquerra-Faura
Aquest dissabte ha tingut lloc la presentació oficial i la foto de campanya de la candidatura a eleccions municipals d’Esquerra-Faura. L’acció s’ha fet per 'presentar-nos al poble com a una agrupació de ciutadans, homes i dones faurers, que s’ha consolidat durant aquesta legislatura gràcies al continu treball de la formació republicana', ha dit el candidat a l’alcaldia, Domènec Garcia.

La majoria de membres de la llista tornen a fer costat a Esquerra i volen deixar constància de 'l’esforç continuat per ser una opció creïble i certa, de bona gent, coneguda de tot el poble'. El cap de llista republicà relatava el treball fet al llarg d’aquesta legislatura que abasta des de mítings a totes les eleccions, jornades per la Memòria històrica i sobre l’Espoli fiscal al País Valencià, així com que el Ple faurer accepte, per exemple, formar part de la Xarxa Ramon Llull o l’últim a favor de la Dació en el pagament de les hipoteques.

En definitiva, amb aquest acte Esquerra deixa constància de la seua candidatura a Faura 'integrada per persones arrelades al poble i implicades al llarg d’aquestos 4 anys en els assumptes faurers', ha sentenciat Domènec Garcia.