País Valencià

Notícia

Esquerra Republicana del País Valencià presentarà mocions als ajuntaments, instant a la seua adhesió a la manifestació pel finançament del 10 de juny.

Esquerra Republicana del País Valencià presentarà una moció als ajuntaments instant a la seua adhesió a la manifestació pel finançament del proper dissabte 10 de juny, a les 18h, al Parterre de València. A més posarà el text a la disposició de la resta de formacions polítiques que secunden la convocatòria per recollir el màxim de suports possibles.
 
El text, a més de demanar l’adhesió dels municipis, instarà als ajuntaments a informar a la ciutadania sobre les conseqüències de l’aplicació dels PGE presentats pel Govern del Partit Popular, a més de facilitar logísticament la participació en la manifestació.
 
Per a Josep Barberà, President d’Esquerra Republicana del País Valencià “els Pressupostos Generals de l’Estat hipotequen el futur dels valencians i les valencianes. Aquesta assignació insuficient de recursos es va produint any rere any des de fa més de 30 anys, com a conseqüència d’un model de finançament que ens discrimina respecte a altres territoris. Ha arribat el moment que ens plantem davant aquesta situació i eixim als carrers a exigir tenir les claus de la caixa per destinar els recursos que generem al nostre benestar”.