País Valencià

Notícia

CAPS DE LLISTA - CORTS GENERALS Alacant: Patricia Minyana

Patri Minyana és presidenta comarcal d'ERPV de la Marina Alta i encapçala la llista a les Corts Generals per la demarcació d'Alacant. 

Esquerra per a mi representa l únic partit al País Valencià defensor de l"unitat de la llengua, esquerrà i clarament republicà. Estic a Esquerra per sentiments compartits des de que tinc ús de raó. I milite al partit per defendre la cultura, la llengua i la verdadera història del País Valencià no la que ens han i continuen amagant. També defendre els drets dels treballadors i com no la natura.  Per aquestos motius estic a ERPV perquè és el partit que representa les meues conviccions.
En les eleccions del pròxim 28 d'abril cal donar un vot de confiança a ERPV perquè és un partit amb molta gent jove treballadora, dinàmica i conscienciada en els seus arrels a la vegada tenim persones al nostre partit amb molta experiència política d' anys enrrera.  És un partit amb un ideari assambleari, ecologista, defensor de les injustícies i de la democràcia i de la llibertat en paraules maiuscules.
Cal votar a Esquerra perquè hui en dia som l'únic partit que representa els drets dels valencians. No hi ha cap partit al País Valencià plenament esquerrà, republicà i a la vegada valencià. Sòls cal llegir les nostres sigles per a saber qui som. Tenim consciència ecològica, consciència de la gent treballadora i consciència d 'un futur innovador millor per al País Valencià i per aquest futur cal conèixer els nostres arrels i saber qui som.

Allò més urgent per a mi és, en primer lloc, saber qui som és a dir  recuperar la identitat com a poble per a continuar avançant. Crec que hauriem de canviar el nom de Comunitat Valenciana pel de sempre: País Valencià. Fins ara ningú s'ha atrevit a fer front a l'espoli fiscal que patim; en aquest sentit estic convençuda,  que només ERPV mantindrà un pols ferm front a la política recaptadora del govern d'Espanya que ens impedeix dur a terme les polítiques socials, econòmiques, d'infrastructures i ambientals que mereixem com a poble . El feudalisme va acabar fa molts anys però al govern d'Espanya sembla que no ho saben. 
Hi ha moltes urgències més, com ara viure en un país ecològic en el qual els pobles del litoral siguen solidaris amb l'interior que ens nodreix i que siga un exemple per a la resta d' Europa. Hem de fomentar nous llocs de treball dignes i innovadors. Considere imprescindible defensar la igualtat de gènere i d edat. Els jóvens i xiquets també necessiten ser escoltats de debò.