País Valencià

Notícia

Esquerra denuncia 'l'ús classista de la granera' a la ciutat de València

Pilar Navarro
Pilar Navarro
La presidenta d'Esquerra-València, Pilar Navarro, ha denunciat avui el "deplorable estat de brutícia i deixadesa en que es troba la ciutat de València". Per a la dirigent republicana, "les retallades en els serveis de recollida de fems a la ciutat anunciades per l'ajuntament amb l'excusa de la situació econòmica i de la necessitat de conscienciar a la gent de reduir la producció de deixalles no fan més que intentar emmascarar l'ús classista de la granera".

Navarro ha declarat que "hi ha barris on fa molt de temps que no es reguen els carrers i on els escombraires passen molt de tard en tard", tot afegint que "s'ha constatat que en molts punts de la ciutat s'ha reduït el nombre i la freqüència de pas, les papereres vessen i els contenidors de paper, vidre i envasos no es buiden, mentre que els 'barris fins' i el centre turístic es mantenen nets i endreçats com ho havia d'estar tota la ciutat".

"El problema no és que els ciutadans no tinguen conciència ecològica o de reciclatge, sinó que l'ajuntament no acompleix amb el seu deure,
ocasionant no sols un problema d'imatge, que sembla ser el que més els preocupa, sinó de salubritat"
, ha conclòs Navarro.