Butlletí electrònic d'Esquerra Republicana
País València
02.03.2012 . Número 62
actualitat
Esquerra i les JERPV recolzen la vaga d'estudiants d'aquest 29 de febrer
Joan Vea, portaveu de les JERPV, ha manifestat aquest matí el suport d'Esquerra i les JERPV a la vaga d'estudiant de hui i ha declarat que"estem al costat dels i les estudiants en les seues reivindicacions que, a més, són reivindicacions que afecten al conjunt de la societat, ja que el que està en joc és la sostenibilitat del conjunt del sistema educatiu públic i el dret dels ciutadans a ser crítics, manifestar-se i opinar en llibertat". Vea ha volgut "animar a tots els ciutadans i ciutadanes a solidaritzar-se i a sumar-se a les mobilitzacions convocades durant la jornada de hui".
Joan Tardà
Manifestació a València
Navarro lamenta que la ciutat de València "deixe perdre" La Campus Party després de dotze edicions
La presidenta d'Esquerra-València, Pilar Navarro, ha lamentat aquest matí la cancel·lació de la propera edició de la Campus Party a València, segons ha anunciat l'organització. Per a la dirigent republicana, "és molt perjudicial per a la nostra ciutat deixar perdre un esdeveniment com aquest després de 12 anys acollint La Campus Party, un dels encontres d'internautes i aficionats als videojocs més importants a nivell mundial". Segons Navarro, "després dels anys de la gran mentida d'una Comunidad Valenciana en l'avanguarda mundial, el govern del PP es demostra novament incapaç de gestionar polítiques efectives que posen en valor la nostra ciutat i el nostre territori, jugat-se-ho tot a la carta dels grans esdeveniments buits de contingut, com la Fórmula 1, que ens costa als valencians i valencianes 17 milions d'euros anuals que van a parar a la buxaca de grans magnats però reporten dubtosos beneficis al conjunt de la ciutat"
Joan Vea
Pilar Navarro
Junqueras: 'Tenim l'oportunitat que la nostra raó acumulada durant tant de temps siga evident a ulls de la majoria'
El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha perfilat en la seva intervenció al Consell Nacional un panorama greu a causa d'una doble causa: la crisi econòmica i l'espoli fiscal que pateix el país que encara agreuja més els efectes de la crisi. 'Europa està en crisi, l'Estat espanyol tremola i els Països Catalans estan a punt de l'abisme com ho constatem als carrers de València amb les càrregues policials contra els estudiants o ho evidenciem quan la Generalitat de Catalunya acumula cada mes 500 milions més de deute' ha explicat Junqueras.
Pilar Navarro
Oriol Junqueras


opinió
Núria Arnau
»Secretària General d'ERPV
"De manars i garrotades, ja n'estem fins dalt del cap"
De totes les fotos que han eixit als diferents mitjans dels fets d’aquests darrers dies als carrers de València hi una de la porta de l’Institut Lluís Vives de València que m’ha cridat l’atenció: es veu un cartell, un foli manuscrit on posa "Gràcies Lluís Vives per despertar València". Un mal despertar a base de garrotades de la Policia nacional espanyola contra els estudiants valencians (la majoria menors d’edat) que protestaven per les retallades que pateixen dia a dia en l’Escola pública

Més informació »


campanyes
 

Esquerra Republicana del País Valencià
Erudit Orellana 10
46008 València

T. 963 51 04 08