Butlletí electrònic d'Esquerra Republicana
País Valencià
13.07.2012 . Número 78
actualitat
Bosch s'oposa les retallades de Rajoy i proposa deu alternatives per a retallar en frau, armament i despeses inútils
El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés, Alfred Bosch, ha plantejat avui a Mariano Rajoy que 'convoque a les urnes, li agrade o no' i que opte per 'sortir de la crisi amb democràcia'. Bosch ha recordat que 'Washington afirmava que ningú, ni el millor dels presidents, no té dret a treure diners si no és sota consentiment i per millorar els serveis' i 'vostès fan el contrari: sostreuen els diners de la gent, sense consentiment previ (no entrava en el seu programa electoral) i en comptes de serveis i benestar ens llancen malestar'.
Alfred Bosch
Alfred Bosch
Cerdà: 'les mesures del govern espanyol són un càstig a les classes baixes i mitjanes que escanya l'estat del benestar i retalla el sistema democràtic'
El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha criticat aquest matí les dures mesures anunciades hui pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per reduir el dèficit i complir amb les exigències europees. En paraules de Cerdà, les mesures anunciades per Rajoy són 'un càstig a les classes baixes i mitjanes que escanya l'estat del benestar i retalla el sistema democràtic, mentre protegeix els més rics'. Segons el dirigent republicà, 'apujar l'IVA, retallar més encara el salari dels funcionaris o reduir les prestacions d'atur són mesures gravíssimes que ens aboquen a un empobriment de la població i que afecten directament les classes baixes i mitjanes, el seu benestar i els seus drets socials, a més de reduir la capacitat adquisitiva de la població i, per tant, dificultar la recuperació econòmica'.
Agustí Cerdà
Agustí Cerdà
Esquerra-Xixona recolza les al·legacions i mobilitzacions contra les retallades al CP Eloi Coloma
Després de la resolució del 29 de juny de la Conselleria d’Educació, Formació i Treball per la qual se suprimeixen professorat i unitats del CP Eloi Coloma, Esquerra Republicana ha recolzat les al·legacions del Consell Escolar d’aquesta Escola i també del Consell Municipal de Xixona. A més a més, ha acompanyat a membres del Consell Escolar, de l’Ajuntament i de la comunitat educativa xixonenca en la concentració que s’ha fet a Xixona i en el lliurament de les al·legacions a la delegació de Conselleria a Alacant.
Joan de Déu Martines
Joan de Déu Martines

opinió
Joan Tardà
»
Diputat d'Esquerra al Congrés
Amb els miners del carbó. I per a una solució al conflicte
Dimecres, els minaires del carbó de diversos territoris de l’Estat espanyol que han caminat camí de Madrid formant part de l’anomenada “Marxa Negra” hi arriben. I van des de terres del nord peninsular, Astúries i Lleó, però també des de Castella i l’Aragó. Els marxaries saben que s’hi juguen el futur immediat. Immediat, certament, perquè a llarg termini el carbó té els dies comptats. Si més no a la Unió Europea. I, pel que fa a l’Estat espanyol, més enllà dels compromisos adquirits respecte a les exigències mediambientals, encara més si es té en compte l’alt cost que en suposa l’extracció i la repercussió que suposa quant a les aportacions públiques al sector.

Més informació »

campanyes

Esquerra Republicana del País Valencià
Erudit Orellana 10
46008 València
T. 963 51 04 08