ERC Palafolls

Marxa de Torxes, Esquerra Palafolls

Esquerra impulsa la primera Marxa de Torxes per la Diada a Palafolls

Esquerra Palafolls ha organitzat conjuntament amb la participació dels veïns i veïnes del poble, la que serà la primera Marxa de Torxes en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Una iniciativa que està oberta a tothom, i es preveu força concorreguda. L'escàs interès dels darrers anys per part del govern municipal, pel que fa a un acte que va molt més enllà, i més en aquests moments, de la simple festivitat, ha propiciat que enguany, desenes de persones sortim al carrer per a recordar de forma solemne, però també amb un final festiu; que l'11 de setembre de 1714 vàrem perdre les nostres llibertats nacionals, i des de Palafolls persistim en la lluita per la seva recuperació. El punt de trobada serà a les 22:00 a la Glorieta del Doctor Torner, on hi haurà instal·lat un punt de venda de torxes obert a tothom qui vulgui participar de la Marxa, amb un cost de 2€ la unitat. A les 22:30, farem l'encesa de torxes i acte seguit iniciarem el recorregut per diversos carrers del poble fins tornar al punt d'inici. Des d'Esquerra volem agraïr als diferents veïns que han format un grup de percussió que anirà acompanyant la marxa al llarg de tot el recorregut. Al final del recorregut, el jove Aleix Freixa i Ferrer serà l'encarregat de llegir el manifest per la Diada. Posteriorment procedirem a cantar els Segadors, i finalment hi haurà coca i cava per a tothom. Si voleu seguir l'esdeveniment a Facebook que hem creat en motiu de la Marxa, que ja compta amb una quarantena d'adherits, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç. Recorregut: SORTIDA: Glorieta del Doctor Torner, Av. Costa Brava, Camí del Roig, Av. Riera de la Burgada, Carrer Major, Av. Costa Brava, ARRIBADA: Glorieta del Doctor Torner.

Web de campanya electoral

Ens pots seguir en el domini www.francescalemany2011.cat mentre duri la campanya electoral. En aquest portal hi penjarem tota la informació relacionada amb les propostes, els actes i la candidatura de Francesc Alemany, cap de llista d'Esquerra de Palafolls.

Esquerra de Palafolls vol reconvertir l'edifici d'El Forroll en un hotel d’entitats

Esquerra de Palafolls proposa reconvertir l’edifici d’el Forroll en un hotel d’ entitats on les organitzacions del municipi puguin tenir un espai propi. Actualment bona part de la superfície del Forroll és utilitzat com a magatzem de la brigada municipal d’obres, molt lluny de l’objectiu amb el que va ser creat, un centre d’art i media. Si bé és cert que és utilitzat per algunes enitats com la comissió de reis, el casal d’avis de Sant Lluís o l’associació de joves La Tropa, hi ha espai suficient com per poder ser un autèntic i dinàmic hotel d’entitats. Aquesta proposta s’engloba en dos del eixos sobre els que es basarà el programa electoral i que va ser exposat per Francesc Alemany, cap de llista a les eleccions municipals el dia de la presentació de la seva candidatura: potenciar els actius del poble i escoltar a les persones. Per Francesc Alemany una bona manera de donar sentit a aquest equipament seria crear diverses divisions on les entitats les puguin utilitzar com a sala de reunions i per guardar material. Alemany considera que a Palafolls hi ha un nombre molt elevat i creixent d’entitats que impulsen la vida associativa del municipi amb una gran activitat en la majoria del casos, amb molt poc recolzament per part del govern municipal. Donada la mateixa ubicació i aprofitant el fet que hi ha serveis com Ràdio Palafolls es crearan inèrcies de treball conjuntes entre les diferents organitzacions del municipi, fet que permetrà crear projectes culturals entre vàries associacions. Per Francesc Alemany aquest equipament del Barri de Sant Lluís servirà per aglutinar un projecte per fer de les entitats del municipi l’autèntic i real pulmó de la vida cultural del municipi, amb un un suport clar i total del consistori. Esquerra de Palafolls ha encarregat un esborrany per valorar les possibilitats del projecte, i el resultat ha estat que aprofitant millor l’espai hi hauria cabuda per una desena de petits locals tal i com es pot veure en el document adjunt El Forroll ha constatat el fracàs de la política cultural de l’actual govern obstinada a crear de Palafolls un laboratori cultural tot projectant del municipi una imatge cultural irreal oblidant els qui realment treballen desinteressadament per fer poble, les més de trenta entitats que hi ha actualment.

Esquerranet 15

Esquerra de Palafolls hem publicat un nou butlletí municipal l'Esquerranet. En aquest número bàsicament expliquem que Francesc Alemany serà el cap de llista a les eleccions municipals del mes de maig. Fem una crònica de l'acte de la seva presentació amb una recopil·lació de fragments del discurs de presentació. També fem un petit resum en xifres de les accions dutes a terme per la secció local en els darrers quatre anys. Us podeu descarregar l'Esquerranet 15 en format pdf

141 persones a la 4ªCalçotada Popular d’Esquerra de Palafolls

La calçotada popular organitzada avui diumenge dia 20 de març per Esquerra ha aplegat concretament a 141 persones al Fòrum Palatiolo. La secció local d'Esquerra valora molt positivament l'ambient festiu amb el que va transcórrer el dinar i vol donar les gràcies a totes i a tots als que cada any participen d’aquest acte. Aquesta elevada participació anima a Esquerra de Palafolls a continuar organitzant actes festius i ser quelcom més que una delegació d’un partit polític. Aquesta és la nostra veritable raó de ser del grup d’Esquerra.

4ª Calçotada popular d'Esquerra de Palafolls

 Esquerra de Palafolls organitzem per quart any consecutiu la calçotada popular, que ja ha esdevingut un esdeveniment estable dins l'agenda del poble. Serà el proper dia 20 de març a la plaça del fòrum Palatiolo a les 14 hores. El preu del tiquet és de 10 euros, en els quals s'inclou calçots, botifarra, mongetes del ganxet de Palafolls, amanida, pa amb tomàquet, postres, beguda i café. Els tiquets es poden adquirir fins el proper dissabte 19 de març a Carme Fruita i Verdura i a la carnisseria Can Pica. Posa't el pitet i vine a la calçotada!!

Francesc Alemany estrena bloc

L’acte de presentació de Francesc Alemany del passat diumenge va servir també per posar en marxa el nou bloc del cap de llista de Palafolls. El bloc pretén ser una eina de comunicació i contacte amb Alemany i afavorir tant l’intercanvi d’opinions com les aportacions que se li vulgui fer arribar. Al mateix temps el bloc ha de servir per conèixer millor tant al cap de llista com a la resta del grup amb qui Esquerra té previst presentar-se a les eleccions municipals del mes de maig. Podeu consultar-lo a l’adreça: www.francescalemany2011.cat

Imatge de l'acte de presentació de Francesc Alemany

Francesc Alemany evidencia que el canvi a Palafolls és possible

Francesc Alemany va ser presentat com a cap de llista d’Esquerra per a les properes eleccions municipals el passat diumenge en un acte al Música i Dansa (MiD) del municipi. Alemany que va ser acompanyat per 130 persones que van omplir l’auditori va explicar que un altre model de poble és possible i absolutament necessari i la candidatura d’Esquerra de Palafolls està en disposició d’impulsar aquest corrent. Alemany en la seva intervenció va explicar que Esquerra de Palafolls “ volem plantejar quin Palafolls volem a dues escales: el què cal millorar a curt termini i el què volem d’aquí deu anys i per dur-ho a terme hem fugit de la improvisació i ens hem esforçat per ser coherents en les propostes d’un projecte que respongui tan a la immediatesa com al futur que desitgem”. La intervenció d’Alemany va continuar exposant els cinc principals eixos sobre el que es basarà el programa electoral de la formació, revisar i potenciar els actius del poble, escoltar a les persones, una gestió integral del territori, la crisi econòmica i molta il•lusió i responsabilitat. Francesc Alemany va tancar la seva intervenció fent un oferiment a qui vulgui sumar-se al projecte que ell encapçala a través “ de les aportacions que ens pugueu fer arribar perquè això voldrà dir que avui ens hem guanyat, encara que només sigui una miqueta, la vostra confiança”. L’acte va començar amb la presentació de Susanna Pla, membre de la secció local, que va explicar els motius que han impulsat al gup d’Esquerra a fer la presentació del cap de llista. Bàsicament segons Pla “pretenem que a través d’aquest acte la gent pugui respondre a dues preguntes, qui és Francesc Alemany i què pensa”. Seguidament es va iniciar el vídeo Francesc Alemany 2011 on dotze persones que han compartit experiències amb el candidat republicà expliquen vivències compartides i com el definirien. Un cop finalitzat el vídeo d’un quinze minuts de durada va ser Jordi Pedemonte, l’actual regidor d’Esquerra al consistori i qui va encapçalar el grup en les darreres eleccions municipals qui va pendre la paraula.

Gravació del vídeo

Presentació de Francesc Alemany, cap de llista a les municipals 2011

Francesc Alemany serà presentat com a cap de llista d’ Esquerra de Palafolls a les properes eleccions municipals el proper diumenge dia 13. L’acte començarà a les onze del migdia al Música i Dansa del municipi. En el transcurs de l’acte és previst presentar el vídeo “Francesc Alemany 2011” realitzat amb la intenció de donar a conèixer el perfil tant personal com professional de Francesc Alemany. En aquest vídeo una dotzena de persones que han tingut relació amb Alemany expliquen vivències compartides i com veuen el proper cap de llista d’Esquerra de Palafolls. L’acte acabarà amb una copa de cava i un petit refrigeri