ERC Palafolls

Notícia

La Nau del ja veurem....

Notícies
Nau entitats
Nau entitats
Aquest mes d'abril caduca el compromís de dos anys de pagament del lloguer de la Nau d'Entitats per part de l'empresa que dóna 5.000 € mensuals des del 2014.

Durant aquest temps, l'Ajuntament ha anat invertint milers d'euros, tant per les despeses de manteniment com per condicionar lentament aquest espai, inversió que òbviament es perdrà un cop s'esgoti el lloguer.

Ja des de l'inici, des d'ERC Palafolls, hem denunciat el que considerem una gestió pèssima i un enorme cost d'oportunitat; la Nau segueix estant molt mal situada, s'ha dedicat una donació de més de 100.000 € a un lloguer i no s'ha solucionat definitivament un problema d'ubicació de les entitats de Palafolls.

Ara però hem preguntat a l'equip de govern si teníem garantida la renovació d'aquest conveni de donació econòmica que permet aquest lloguer i la resposta ha estat.... creiem que sí.

Aquest proper mes d'abril poden passar dues coses... o bé una renovació de l'acord amb l'empresa (i ja haurem desaprofitat més de 200.000 € en un lloguer...) que segueix sense solucionar el problema de fons d'un equipament digne, cèntric i definitiu per a totes les entitats, o bé ens trobarem amb la necessitat de pagar 5.000 € de lloguer mensuals de diners públics que, lògicament, acabarem per desestimar sense haver solucionat res i havent llençat els milers d'euros i il·lusions en una Nau que mai ha estat la solució.