ERC Palafolls

Notícia

Preguntes d'ERC al Ple del 30 de setembre

Ple Municipal
Aquestes són les preguntes que farem a l'equip de govern del PSC i EUiA en el Ple ordinari d'avui divendres. Com recordareu ara s'obliga als partits de l'oposició a presentar-ho per escrit un mínim de 24 hores amb el pretext que així s'ho poden preparar millor les respostes. Una decisió que no té precedents en la història política del nostre municipi i amb la qual ERC no hi estem gens d'acord. No obstant i per poder fer aquestes preguntes, moltes de les quals ens les heu fet arribar els veïns i veïnes de Palafolls, les vam presentar ahir per escrit.


 URBANISME-OBRES
 
1. Procediment de canvi de planejament al sector de Can Puigverd
2. Concessió d’ocupació del Sòl públic de Mas Reixach
3. Evolució de les obres d'urbanització de Ciutat Jardí
4. Abans de que s'acabés el curs 2015-16 van informar que arranjarien l'aparcament de la zona comercial de Pau Casals i es construirà un  nou pont cap a l'IES. Quan tindran acabat aquest projecte?
 
SERVEIS MUNICIPALS
 
5. Recollida selectiva, degut al mal ús del contenidors de brossa selectiva tenen previst dur a terme alguna campanya de sensibilització. Pensen prendre alguna mesura contra els comerços que en fan un mal ús? Com ha evolucionat el número de tones recollides?
 
MOBILITAT
 
6. Tenen una pla de mobilitat per la incorporació dels vehicles que surten de la zona del polígon Industrial i es volen incorporar a la carretera de Tordera? Tenen previst fer la sortida per Mas Reixach? 
7. Bus L5 quines mesures han pres perquè funcioni? En saben quins son els resultats?
9. Quina valoració en fan de la setmana de la mobilitat. Creuen que l'obsequi que van rebre els alumnes era el més encertat per tal de motivar-los per anar a peu o per utilitzar el transport públic?
 
EDUCACIÓ-CULTURA
 
10. Com ha anat l'inici de curs escolar 2016-2017.
11. Correllengua 2016.
 
GESTIÓ EQUIPAMENTS
 
12. Quin és el criteri que utilitzen per fer la distribució de l´ús dels espais esportius (Figuerassa i Palauet) entre els diferents clubs que l'utilitzen?
13. Com està la negociació de la nau d'entitats. És renovarà l'acord entre l'ajuntament i l'empresa que paga el lloguer?
14. La Figuerassa. Seria possible gestionar l'obertura i tancament del recinte igual que d'altres com l'skate park, per no veure'n afectat el compliment d'horaris?
15. Horts municipals, ha tingut incidències amb l'aigua de reg, estan solucionades, ens podrien explicar si el subministrament està restablert definitivament o estan pendents de solució definitiva.
Hi haurà una nova convocatòria d'adjudicació dels horts?
 
GESTIÓ INTERNA
 
16. Quines mesures han dut a terme per tal de complir la llei 39/2015 de 1 d'octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas. Quines mesures han adoptat o tenen previst dur a terme per tal de poder complir amb els objectius d'aquesta llei? 
 

Podeu seguir el Ple ordinari avui divendres a partir de les 20 hores a la sala de Plens municipals o bé a través de ràdio Palafolls, al 107.7