ERC Palafolls

Notícia

ERC denuncia falta de transparència en la tramitació pressupostària

Notícies
  • L'esvoranc del carrer Pau Casals
Des d’ERC volem expressar la nostra decepció reiterada davant la manca de transparència i la nul·la aposta per la participació ciutadana que, un cop més, es demostra ara amb la tramitació dels pressupostos municipals del 2017.

Cada cop són més habituals, a la resta de municipis, la presència de campanyes d’informació en forma d’audiències públiques i de partides pressupostàries participatives, per donar compliment a l’esperit de participació i transparència que nosaltres portem reivindicant des de fa més de 5 anys. El fet és que, de moment, ens hem de conformar amb l'opacitat de sempre i la nul·la voluntat de comptar amb la participació ciutadana, ni que sigui per presentar els comptes en públic.

A data d’avui, el Grup Municipal d’ERC Palafolls no ha rebut cap tipus d’informació relacionada amb el tràmit dels Pressupostos 2017. Les úniques notícies que s’han tingut dels comptes han estat a través dels mitjans, com ara Ràdio Palafolls, però el Govern no ha fet arribar cap proposta de manera oficial als grups municipals. Així doncs, la voluntat de no comptar amb el nostre Grup Municipal per res és clara i verificable.

A Esquerra estem tranquils perquè no es tracta d’una incapacitat socialista, sinó més aviat d'una deficiència local. L'escenificació d'un tràmit "sense importància" del qual el govern local en fa l’ús que vol i del que, un cop aprovats els pressupostos per la coalició del PSC-EUA, l’assignació de les partides als diversos departaments acaben sent un brindis al sol.