ERC Palafolls

Notícia

La gestió de l'aigua, els equipaments i els serveis bàsics centren les preguntes d'ERC al ple del mes de març

Ple Municipal
Des del Grup Municipal d’ERC, una vegada més, fem avinents les preguntes que traslladarem a l’equip de Govern Municipal durant la sessió plenària d’aquest divendres 31 de març de 2017.
 
Ho fem, no sense deixar de denunciar que hem hagut d’entrar, finalment, les preguntes via registre d’entrada de forma presencial, a causa del mal funcionament del registre d’entrada telemàtic (i, en general, de la pàgina web municipal). Tot això sempre sota l’imperatiu de presentar les esmentades preguntes a l’equip de govern com a mínim 24h abans de la celebració del ple municipal.
 
Aquestes són les qüestions que hem anat rebent des de la ciutadania i que traslladarem a la sessió d’aquest divendres:
 
 
 
-En quina situació es troba l’auditoria sol·licitada al Consell Comarcal del Maresme sobre la gestió de l’ocupació de sòl d’equipaments de Mas Reixach?
 
-En quina situació es troba l’auditoria econòmica del Servei Municipal de Subministrament d’Aigua, que actualment gestiona l’empresa SOREA?
 
-Quin és el procediment per a determinar la gestió de l’equipament de Can Batlle?
 
-L’equip de Govern ha esmenat ja les incidències que hi ha hagut darrerament i s’han produït en altres ocasions en el sistema de reg dels horts municipals de Sant Genís?
 
-Quina informació i quin calendari preveuen sobre l’adjudicació pressupostària per part de la Generalitat per les obres d’ampliació de la rotonda d’accés a la Urabnització de Mas Reixach?
 
-El Carrer Horts d’en Francesc és d’exclusiva circulació veïnal?
 
-Demanem més informació en relació al recent canvi de plaça del Cap de la Policia Local de Palafolls
 
-Quines raons i quins criteris tècnics ha seguit l’equip de Govern per utilitzar material asfàltic en camins rurals per a la reparació d’esvorancs?
 
-Quina informació poden donar al respecte del concurs d’adjudicació del servei de bar del Casal d’Avis de Palafolls?
 
-Quines són les motivacions dels canvis en les bases per al concurs d’adjudicació de les Barraques 2017?
 
-Quin és el calendari previst i l’estat de les obres ara mateix del Teatre de Palafolls? I la raó de la seva obertura per a actuacions de les escoles?