ERC Palafolls

Notícia

ERC demanarà al Govern que es comprometi a promoure plans d’igualtat de gènere en tots els àmbits del municipi, amb una moció al proper ple

Notícies
  • La manifestació feminista a Barcelona (ACN)
Esquerra Republicana de Catalunya a Palafolls farà una crida al Govern perquè el municipi aprofundeixi en la implantació d’una sèrie de mesures per a garantir la igualtat de gènere en tots els àmbits de Palafolls.

La cerca de la igualtat d’oportunitats, en aquest cas a raó de gènere, és l’objecte de la segona moció que els republicans presentaran en el proper ple ordinari de Palafolls (a banda de la que defensarà l’escola catalana), un cop es convoqui. La moció, inclosa en el marc de la commemoració de la jornada feminista del 8 de març, demanarà al Govern municipal que manifesti el seu compromís per equiparar els drets de les dones, en col·laboració amb les entitats de dones del municipi i rebutjant qualsevol tipus de discriminació.

ERC creu convenient continuar treballant amb les empreses del municipi per l’elaboració de plans d’igualtat que facin possible la reducció de la bretxa salarial, la promoció de dones als càrrecs de decisió i l’adopció de mesures que permetin la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. La formació independentista s’ha implicat de manera intensa en la iniciativa internacional de fer una Vaga General de dones el dia 8 de març, que ha dut a 200.000 persones a manifestar-se al centre de Barcelona.
 
Mots clau
: 8M Vaga feminista