ERC Palafolls

Notícia

Susanna Pla: "Per què volem una caserna de disseny? El que volem és una policia efectiva"

Notícies
  • La regidora Susanna Pla ha respost a les preguntes de Ràdio Palafolls
La regidora d'ERC, Susanna Pla, va participar el passat dimecres al programa 'Assumptes Interns' de Ràdio Palafolls, que ha recuperat les entrevistes als regidors que componen el ple municipal. La conversa va servir per fer un balanç de l'actualitat del municipi i la gestió que n'ha fet tant l'equip de govern per part d'Esquerra Republicana.

ERC mostra els seus dubtes sobre la idoneïtat de l’espai que ocupa la caserna

La problemàtica de la ubicació i després de les esquerdes que han aparegut a la caserna de policia, ha estat un dels cavalls de batalla per part dels republicans des de l'oposició. La regidora Susanna Pla va expressar els seus dubtes sobre la idoneïtat de l'espai i la despesa feta: "Per què volem una caserna de disseny? El que volem és una policia efectiva de proximitat". ERC sempre ha defensat que "els vehicles han de poder entrar i sortir de manera més ràpida", i la ubicació triada per l'equip de govern no ho facilita ara mateix.

Esquerra Republicana considera que cada vegada que es vulgui fer un nou equipament al municipi "cal tenir en compte l'opinió dels potencials usuaris", fet que no es va tenir en compte en el cas de la caserna, però tampoc del local de Joves de Can Batlle: "tenim el local de joves més bonic de la comarca, però no s'ha fet tenint en compte les necessitats dels joves. Què necessiten, què volen?". Pla va recordar que dels 20.000 € que no es van destinar a fer Pla de Turisme, perquè ho va assumir la Diputació, 10.000 € van anar a un projecte juvenil de Nicaragua, però els altres 10.000 € restants que ERC reclamava per polítiques de joventut al poble, "no sabem on han anat a parar".
El desori de la gestió de la recollida selectiva

La regidora republicana va posar èmfasi també en la situació caòtica que s'ha produït durant els darrers mesos a Palafolls amb el desori de la recollida selectiva. "Hi havia molts dubtes, i la gent preguntava, perquè se sentia desinformada". Pla va explicar que, segurament, l'estiu no havia estat el millor moment per fer el canvi d'empresa i que, una vegada més l'ajuntament va ser poc transparent i molt precipitat en la resolució del conflicte".
L’estirabot masclista de l’alcalde Agustí

Susanna Pla va fer una breu referència a l'estirabot masclista de l'alcalde Agustí fa uns mesos en sessió plenària, i va mostrar la seva tristesa per haver de ser protagonista a raó d'un tema que el grup socialista hauria d'haver superat ja: "és la seva manera de fer, suposo que s'acosten les eleccions del maig de l'any que ve, i sí que hem notat la tendència que té l'alcalde de desprestigi cap a les nostres persones". Pla va acabar explicant que Esquerra Republicana està treballant en equip, com porta fent durant anys, per confeccionar una llista molt competent de cara a les pròximes eleccions municipals previstes pel mes de maig de 2019.