ERC Palafolls

Notícia

ERC Palafolls inicia la campanya '#APunt' amb un cicle de xerrades on exposarà el model de poble per Palafolls

#APunt Municipals 2019
  • #APunt per governar, la campanya d'ERC Palafolls per explicar el model de Poble que proposen pels propers anys
Esquerra Republicana de Palafolls endega la campanya 'Palafolls. #APunt per governar', que inclou un cicle de xerrades obertes al debat, mitjançant el qual els republicans explicaran els aspectes més rellevants del model de poble que han estat treballant durant els darrers vuit anys, i que ara pretenen cristal·litzar assumint el lideratge del govern de la vila.

El partit encapçalat pel portaveu del Grup Municipal, Francesc Alemany, i tot un equip de gent preparada al costat, recull temes que han preocupat a la gent i dels quals ERC n'ha fet bandera durant els darrers anys, tant escoltant el ciutadà a peu de carrer, com en diversos actes i de manera orgànica al plenari municipal. Amb aquest cicle, la ciutadania podrà conèixer quines són les propostes concretes del partit en aquests aspectes, i aportar i debatre idees. 

Les xerrades donaran continuïtat al programa que els republicans van presentar fa quatre anys, on els eixos temàtics principals eren els joves, la cultura, la marca de poble i el treball. Divendres vinent, 18 de gener, a les 20h al Punt d'Informació Juvenil, tindrà lloc la primera de les quatre converses previstes: la de gestió de residus, amb la presència de David Vila, tècnic de Medi Ambient, i especialista en gestió i recollida de residus.

El calendari de les quatre trobades és el següent:

18 de gener - Gestió de residus
8 de febrer - Vila Educadora
1 de març - Gestió cultural
29 de març - Gestió de l'aigua.