ERC Palafolls

Notícia

Francesc Alemany #APunt per ser el proper alcalde de Palafolls

#APunt Municipals 2019
  • Francesc Alemany, cap de llista d'ERC Palafolls
L'assemblea d'ERC Palafolls, formada per més d'una vintena de persones, ha decidit triar per unanimitat a Francesc Alemany com a cap de llista dels republicans per a les eleccions municipals vinents del 26 de maig.

Alemany és l'actual portaveu de la formació al grup municipal de l'ajuntament de Palafolls. És veí de Santa Maria, geògraf de formació i directiu d'una empresa de serveis informàtics i consultoria. Ha estat a la Comissió de Reis, també al Futbol Palafolls i al Futbol Sala.

La formació que lidera l'oposició anirà configurant la llista i els suports amb els quals concorrerà a les municipals, a la vegada que seguirà treballant en la confecció del programa electoral.

ERC ha difós un vídeo per xarxes socials on el candidat del partit a l'alcaldia del municipi defensa la necessitat d'un canvi per implantar "una nova manera de fer que posi per endavant l'educació, el territori, les entitats i també el jovent, entre d'altres", situant la gent al centre de tot. La ciutadania tindrà l'oportunitat d'anar coneixent totes les propostes del partit a través del cicle de xerrades i els actes que s'estan organitzant i realitzant en el cicle de xerrades 'Palafolls, #APunt per governar'.

La presentació pública del candidat serà el diumenge 24 de febrer, amb la presència del senador d'ERC, Bernat Picornell.