ERC Palafolls

Notícia

Gràcies, Palafolls! ERC trenca la barrera dels 400 assistents a la calçotada republicana i bat el rècord històric d'assistència

Activitats
  • La calçotada d'enguany ha batut el rècord de 400 assistents. Moltes gràcies!!
La XII Calçotada organitzada conjuntament per Esquerra Republicana i el Jovent Republicà de Palafolls ha batut el rècord històric de participants, xifra que ha suposat trencar la barrera de 400 assistents, en un diumenge radiant de carnaval al municipi.

Les previsions ja feien preveure el registre rècord quan divendres els tres punts de venda anticipada de tiquets del poble (Carme Fruita i Verdura, La Papereria Colors i el Casal d'Avis), van esgotar totes les existències, i això va obligar als republicans a penjar el cartell de tiquets exhaurits.

Per tot això, l'equip d'ERC i el Jovent Republicà volen agrair a les més de 400 persones que avui s'han acostat a la calçotada més gran que se celebra al municipi, i que han gaudit d'un àpat amb valor afegit: calçots de proximitat, salsa d'elaboració pròpia, i unes coques totalment artesanals, elaborades per la gent que conforma la secció local republicana.

Moltes gràcies, Palafolls!!