ERC Palafolls

Documents

Preguntes al Ple Municipal del 26 de maig de 2012

1. Les entitats diuen que darrerament en els pregoners hi ha molts anuncis d’empreses de fora de Palafolls que moltes vegades tapen els rètols de les entitats locals. Se’ns han apropat per demanar-nos si sabíem si hi ha alguna normativa per poder penjar els rètols als pregoners.


La regidora Dolors Agüera ens diu que actualment l’Ajuntament no té cap norma sobre l’ús dels pregoners, ens comenta també que són conscients de la problemàtica i que estan pensant com solucionar-ho.

2. Ens agradaria saber: com està el tema de la cessió d’usos de la concessió del bar del casal d’avis de Palafolls?

Ens comenten que la setmana vinent tindran una reunió amb els advocats i que no saben massa bé quan acabarà tot aquest procés.

3. També ens agradaria saber quan es farà entrega dels pisos de lloguer social, si no recordo malament va dir que per Nadal es faria l’entrega de les claus i han passat 6 mesos i encara no s’ha produït aquest fet. Perquè està tardant tant tot aquest procés?

L'alcalde ens fa saber que en el moment d’anar a signar el final d’obra es van adonar de que hi havia alguna diferència respecte al projecte inicial. Per tal de poder signar aquest final d’obra s’han hagut de fer alguns canvis. També ens diu que ells són els principals interessats en que tot això s’acabi, ja que han hagut de contractar un servei de vigilància privat per què els hi entraven als pisos.

4. Degut a les molèsties que va causar als Palafollencs i Palafollenques el tancament del CAP l’any passat durant el mes d’agost i tenint en compte que aquest any la freqüència del transport hospitalari es veurà reduïda; ens agradaria saber si aquest any el CAP durant el mes d’agost estarà obert i si no és així si tenen pensada alguna mesura al respecte per tal de minimitzar les molèsties que això pugui ocasionar als Palafollencs?

El senyor alcalde ens diu que els hi han comunicat que el CAP de PLF romandrà tancat totes les tardes de juliol i agost. També ens explica que això comportarà que els metges que visitin a la tarda hauran de passar la seva consulta a Malgrat, per tant els seus pacients hauran d’anar a visitar-se a Malgrat. Ens diu que no hi estan d’acord i que intentaran fer alguna cosa.